Naslovnica Showbiz Zvijezde

Talijanska superzvijezda posvetila pjesmu Oliveru Dragojeviću

Mario Biondi oduševio je Šibenčane koncertom na Tvrđavi svetog Mihovila, a jedan od svojih najvećih hitova posvetio je pokojnom Oliveru
03. kolovoza 2018. u 12:50 6 komentara 2406 prikaza
Mario Biondi u Šibeniku
Foto: Duško Jarmaz/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/8

Talijanska superzvijezda Mario Biondi nastavio je niz fenomenalnih koncerata koje Šibenčani imaju prilike vidjeti ovog ljeta na Tvrđavi svetog Mihovila. Baš kao i na koncertu LP, ponovno je Tvrđava bila puna ljudi koji su uživala u fantastičnim zvukovima soula, jazza, ali i bossanove, koju je Biondi odsvirao na aktualnom albumu “Brasil”.

NA TVRĐAVI SVETOG MIHOVILA Collage i Lighthouse suradnja na Kruder & Dorfmeister 25 Years Anniversary u Šibeniku

Talijanski Barry White, kako mu već godinama tepaju mediji, pokazao je sve svoje vokalne kvalitete, ali i prirodnost i skromnost. Budući da je već nekoliko puta nastupao u Hrvatskoj, naučio je i nekoliko naših riječi, pa je publiku pozdravio na hrvatskom, te im se zahvaljivao nakon svakog aplauza.

Znam da je prije nekoliko dana umro vaš najbolji pjevač Oliver Dragojević. Počivao u miru, ova je pjesma za njega – kazao je Biondi, prije nego je otpjevao svoj poznati hit “Handful Of Soul”.

LP na Tvrđavi svetog Mihovila KONCERT ZA PAMĆENJE Čuvena LP oduševila Šibenčane: na pozornicu letjeli i grudnjaci!

Publika je cijeli koncert sjedila, no nakon što su čuli prve taktove pjesme “This Is What You Are”, gotovo svi su se rasplesali. Na bisu smo još čuli “Devotion” i “What Have You Done To Me”, za sam kraj koncerta koji je mnogim Šibenčanima bio jedan od najboljih posljednjih godina.

Ljeto je na svom vrhuncu, kao i koncertna sezona na Tvrđavi sv. Mihovila čija će pozornica kroz kolovoz dočekati nastupe Krudera & Dorfmeistera, Róisín Murphy, Inner Circle, Darka Rundeka, Jessie Ware… Vrhunski izvođači, jedinstvena lokacija i neopisiva atmosfera – prilike su to koje se ne propuštaju!

Róisín Murphy Róisín Murphy Dance ikona ekscentričnog stila na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku!
VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka