Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
commitment

Svjetsko a naše! Sjajni Ischariotzcky objavili odličnu novu pjesmu

Ischariotzcky
Foto: Andrea Topić
1/3
09.03.2021.
u 12:12

- U vrijeme lockdowna odlučio sam svaki dan napisati jednu pjesmu. „Commitment” je bila treća po redu“ – izjavio je Joško Klarić dodavši kako je napisao pjesmu o egu i životu koji prolazi u borbi s njim. Danas se čak i vječnosti daje rok trajanja, pogotovo kad je ljubav u pitanju, no ipak, on ne daje rješenja, već pjesmu ostavlja sugestivnom i tjera da svatko za sebe izvuče zaključak

Nakon uspješne suradnje s J.R. Augustom u pjesmi „Trouble“, grupa Ischariotzcky nastavlja predstavljati pjesme s nadolazećeg studijskog albuma. U utorak, 9. ožujka stiže singl „Commitment“ koji autorski potpisuje Joško Klarić.

- U vrijeme lockdowna odlučio sam svaki dan napisati jednu pjesmu. „Commitment” je bila treća po redu“ – izjavio je Joško Klarić dodavši kako je napisao pjesmu o egu i životu koji prolazi u borbi s njim. Danas se čak i vječnosti daje rok trajanja, pogotovo kad je ljubav u pitanju, no ipak, on ne daje rješenja, već pjesmu ostavlja sugestivnom i tjera da svatko za sebe izvuče zaključak.

Produkcijski Ischariotzcky nastavlja eksperimentirati sa zvukom. Uspjeli su predstaviti nove instrumentacije i efekte, udaljiti se od svojih glazbenih uzora i oblikovati vlastiti izričaj. Iskušavaju nove stvari, ali jačaju svoj umjetnički identitet. Vizualno oblikovanje je dizajnirao akademski grafičar Duje Medić, a prateći videospot redateljski potpisuju dugogodišnji suradnici benda Goran Stojkić (Bonk Studio) i Tomislav Dugandžić (PlutonsProductions).

Svoj prvi studijski album „Recovery“ breljanski je bend objavio krajem 2018. za LAA, uhvatio nominaciju za nagradu Rock'n'Off i mnoge samostalne i festivalske nastupe. Pjesma „Commitment“ u izdanju LAA / Basic&Rough od danad je dostupna putem svih digitalnih glazbenih platformi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije