Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubi mlađeg

Anja Alavanja pokazala trudnički trbuh u badiću, pratitelji oduševljeni: 'Koja moćna fotka'

Foto: Instagram
1/6
09.03.2021.
u 10:40

Koliko joj dobro stoji treća trudnoća pokazala je i fotografijom na kojoj pozira u crvenom dvodjelnom badiću koji je posebno istaknuo njezin trudnički trbuh.

Voditeljica Anja Alavanja Romac (38) u slatkom je iščekivanju prinove koja bi trebala stići krajem svibnja. Koliko joj dobro stoji treća trudnoća pokazala je i fotografijom na kojoj pozira u crvenom dvodijelnom badiću koji je posebno istaknuo njezin trudnički trbuh. "Gdje je žena, tu je magija", napisala je Alavanja u opisu fotografije koja je oduševila njezine pratitelje.

"Predivna si", "Koja moćna fotka", pisali su joj pratitelji u komentarima.

Foto: reuters

Inače, Anja prinovu očekuje s nogometnim trenerom Vedranom Viljevcom (34) s kojim je pronašla sreću nakon razvoda od supruga Željka Romca. Za njihovu vezu doznalo se krajem siječnja, a nedugo nakon toga otkrilo se i da je voditeljica ponovno u drugom stanju.

– Nisam ni sanjala da ću opet biti okupirana kolicima, pelenama i noćnim buđenjem, ali kad dolazi malo biće na svijet, to može značiti samo jedno – sreću i ljubav – otkrila je Anja, koja ponovno čeka dječaka.

U medijima je progovorila i o imenu. – Svi su mi priželjkivali curicu pa i ja sama, eto, da ispunim kvotu, ali sam bila nekako baš sretna kad sam čula da je još jedan dečko. Ipak sam u muškim stvarima, igračkama, sportu zadnjih devet godina. Odlučili smo se za ime, skoro iz prve. Nisam htjela da bude preučestalo, ali opet da bude jednostavno. Ali još neću otkriti... – pripomenula je nasmijano.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, početkom 2021. Anja je priznala da se razvela od Željka Romca. – Mi smo već i službeno razvedeni, već nekoliko mjeseci nismo u braku. Nisam imala nikakvu potrebu o tome se oglašavati javno, pogotovo s obzirom na društvenu situaciju koja se događa još otkako se pojavila pandemija koronavirusa – rekla je Anja za Gloriju. Za 15 godina starijeg glazbenika koji je i diplomirani agronom i magistar ekonomije, TV voditeljica se udala prije deset godina i to u tajnosti na Mauricijusu. Sljedeće godine postali su roditelji dječaka Jakova, a tri godine kasnije stigao im je i sin Ivor. Iako više nisu u braku, Anja i Željko i dalje su prijatelji i zajedno će se brinuti o sinovima, a želeći sačuvati svoju i Željkovu privatnost, voditeljica nije htjela mnogo pričati o svom razvodu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije