Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obnaženo izdanje

Supruga našeg boksača pozirala gola: Pokazala trudnički trbuh, a grudi sakrila od pogleda

Foto: Instagram
1/6
04.11.2019.
u 19:31

Petra je napisala uz fotografiju kako ima dojam da će se njihova djevojčica roditi prije zakazanog termina.

Naš boksač Stjepan Božić i njegova supruga Petra u slatkom su iščekivanju i još malo vremena ih dijeli od upoznavanja s njihovom kćeri. 

Petra je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je gola, a grudi je prekrila bijelim tilom i uz ovu fotografiju na kojoj se ističe njezin trudnički trbuh napisala je kako ima osjećaj da će beba doći na svijet prije zakazanog termina.

- Još jedna mamica iz mog kluba trudnica upravo rađa...moja curka i ja ostajemo kao šećer na kraju...Lakše je prolaziti sve trudničke tegobe i radosti kada ih dijeliš i množiš s predivnim ženama koje prolaze isto što i ti...Svakim sam danom sve veća i sve svjesnija da moj najljepši poklon uskoro stiže...i čekam ju raširenih ruku i otvorenog srca...Nekako imam osjećaj da će uraniti i da se jako veseli preseliti se iz mog trbuha u moj zagrljaj.  To be continued.. - napisala je Petra na Instagramu.

Božiću je ovo treći brak i četvrto dijete, a Petri je ovo drugi brak i drugo dijete. Par se upoznao zahvaljujući Facebooku i jednom komentaru na ovoj društvenoj mreži, a Stjepan je istu večer odlučio poslati Petri privatnu poruku i brzo su dogovorili prvi susret. Osam mjeseci poslije prvog susreta odlučili su svoju vezu ozakoniti brakom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Još jedna mamica iz mog kluba trudnica upravo radja...moja curka i ja ostajemo kao šećer na kraju...Lakše je prolaziti sve trudničke tegobe i radosti kada ih djeliš i množiš sa predivnim ženama koje prolaze isto što i ti... @tam_tam_y @martinamartinovich @petra__klaric @fashion_rhytm @ivanajb_ hvala vam 🙏 Svakim sam danom sve veća i sve svjesnija da moj najljepši poklon uskoro stiže...i čekam ju raširenih ruku i otvorenog srca...Nekako imam osjećaj da će uraniti i da se jako veseli preseliti se iz mog trbuha u moj zagrljaj ❤️ To be continued... 💕 #pregnant #34weeks #babybump #pregnancyphotography #portraitphotography #love #blessed #thankful

A post shared by Petra Božić (@petra_in_wonderland) on

 

- U jednom smo danu dogovorili sve detalje vezane uz naš dan i nekako je sve sjelo na svoje mjesto. Željeli smo da vjenčanje bude intimno u krugu naših  najdražih - djece, roditelja i kumova. To nam se i ostvarilo, dan je prošao bez nervoze i stresa, ispunjavanja tuđih očekivanja te bez tradicije koje se mora poštovati. Bilo je puno smijeha i tek poneka suza radosnica, obilje zagrljaja i poljubaca i ponajviše ljubavi - rekla je Petra za Story

 

Ključne riječi

Komentara 18

MI
Mia0900
20:20 04.11.2019.

Ne znam kopirate li vijesti vi od 24 ili 24 od vas. Svakako degutantno je. Ta vrsta novotarija ne priliči novinskom divu poput vas.

Avatar majkuvam
majkuvam
06:22 05.11.2019.

Treći brak i četvrto dijete,drugi brak i drugo dijete,ima tu još prostora...

Avatar toxic alien
toxic alien
20:02 04.11.2019.

Neke zene evoluiraju u skroz pogresnom smjeru...! Mnoge od njih samo cekaju na najmanju mogucu priliku za pokazati svoje tijelo i ponasaju se kao da je cijeli svijet samo na to cekao! Ako ovako nastave, same sebe ce uciniti potpuno neinteresantnim, trivijalnim i beznacajnim! Dame nikad nisu cule za zakon ponude i potraznje? Sto je ponuda veca i agresivnija, roba je sve jeftinija pa samim tim gubi i na vaznosti i na vrijednosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije