Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Curica ili dečko?

Stjepan Božić i supruga Petra otkrili spol prinove

Stjepan Božić i Petra Maričić
Foto: Instagram
1/5
14.06.2019.
u 14:47

Da će im se roditi djevojčica, Petra je otkrila na Instagramu kada je i objavila fotografiju na kojoj je u ružičastoj haljini, a pokraj nje je i ružičasti balon na kojem piše; djevojčica je.

Nedugo nakon što su na društvenim mrežama otkrili da čekaju prinovu, bivši boksač Stjepan Božić i njegova supruga Petra Maričić otkrivaju i spol djeteta.

Da će im se roditi djevojčica, Petra je otkrila na Instagramu kada je i objavila fotografiju na kojoj je u ružičastoj haljini, a pokraj nje
je i ružičasti balon na kojem piše: "Djevojčica je!" 

Foto: Instagram Asos

– Bebu smo oboje jako željeli. Sretni smo što nam se želja ostvarila i što ćemo proširiti našu obitelj – izjavio je Stjepan za Story. 

Božiću je ovo treći brak i četvrto dijete, a Petri je ovo drugi brak i drugo dijete. Par se upoznao preko Facebooka, točnije spojio ih je komentar ispod jedne objave zajedničkog prijatelja i tu istu večer Stjepan je Petri poslao poruku i dogovorili su susret.

 

Ključne riječi

Komentara 1

JM
ja-ma
14:58 14.06.2019.

Koga briga za tog lika i njegovu treću ženu?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije