Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Može izgubiti djecu

Sud je donio novu odluku oko skrbništva i Angelina nije sretna

Foto: PA/Pixsell
1/7
13.06.2018.
u 10:15

Angelina Jolie mora popraviti svoj odnos s bivšim suprugom Bradom Pittom i mora se potruditi da djeca održavaju odnos s njim.

Bitka Angelina Jolie za skrbništvo nad djecom dobila je novo poglavlje koje joj ne ide previše u korist.

Naime, sud je donio novu odredbu u slučaju skrbništva i prema toj odredbi Jolie mora popraviti svoj odnos s ocem djece Bradom Pittom kako bi i dalje imala skrbništvo nad njima. Prema sudskim dokumentima koje posjeduje magazin People, Angelina bi lako mogla izgubiti skrbništvo ako ne poboljša odnos s bivšim suprugom.

Foto: REUTERS

Sudac je u svom izvještaju napisao kako je presudno da svako od njihove djece ima zdrav i stabilan odnos s majkom i ocem te da Angelina mora dopustiti Pittu da s djecom održava i popravi narušene odnose.

Dakle, Angelina mora dopustiti Bradu da više viđa Maddoxa (16), Paxa (14), Zaharu (13), Shiloha (12) i blizance Vivienne i Knoxa (9), a ako to ne bude poštovala, riskira gubitak skrbništva nad djecom. 

1/7

Komentara 2

Avatar 123456
123456
11:01 13.06.2018.

ovaj siroti Pit je mi se vidi imal puno pomagača u pravljenju klinaca! Od bijelih, žutih, crnih - pa dobro ima čovek penez, pa se ne treba osobno baviti tim prljavim poslovima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije