Naslovnica Showbiz Zvijezde

Sud je donio novu odluku oko skrbništva i Angelina nije sretna

Angelina Jolie mora popraviti svoj odnos s bivšim suprugom Bradom Pittom i mora se potruditi da djeca održavaju odnos s njim.
13. lipnja 2018. u 10:15 2 komentara 3463 prikaza
Foto: PA/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/7

Bitka Angelina Jolie za skrbništvo nad djecom dobila je novo poglavlje koje joj ne ide previše u korist.

Igor Bobić NAKON 14 GODINA Igor Bobić odlazi s RTL-a!

Naime, sud je donio novu odredbu u slučaju skrbništva i prema toj odredbi Jolie mora popraviti svoj odnos s ocem djece Bradom Pittom kako bi i dalje imala skrbništvo nad njima. Prema sudskim dokumentima koje posjeduje magazin People, Angelina bi lako mogla izgubiti skrbništvo ako ne poboljša odnos s bivšim suprugom.

Angelina Jolie, Brad Pitt | Autor : REUTERS Foto: REUTERS

S cijelom obitelji Meghan prvi put na balkonu palače gutala knedle, evo što joj je Harry rekao

Sudac je u svom izvještaju napisao kako je presudno da svako od njihove djece ima zdrav i stabilan odnos s majkom i ocem te da Angelina mora dopustiti Pittu da s djecom održava i popravi narušene odnose.

Dakle, Angelina mora dopustiti Bradu da više viđa Maddoxa (16), Paxa (14), Zaharu (13), Shiloha (12) i blizance Vivienne i Knoxa (9), a ako to ne bude poštovala, riskira gubitak skrbništva nad djecom. 

1 / 7
Angelina Jolie
Nije ostala dužna Nives kritizirali zbog dekoltea: Djeca nikad nisu vidjela sise? Komplimenti Severina i Igor zagrljeni na plaži: kakvo tijelo kraljice
Štednja
DO 31.01.2019.
Učenici, prijavite se na nagradni natječaj i osvojite 15 tisuća kuna za svoju školu

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar 123456
    123456:

    ovaj siroti Pit je mi se vidi imal puno pomagača u pravljenju klinaca! Od bijelih, žutih, crnih - pa dobro ima čovek penez, pa se ne treba osobno baviti tim prljavim poslovima!