Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelili dojmove

Stranci pišu: 'Baby Lasagna je rasturio probu pred žirijem, arena je bila u transu, svi su pjevali s njim'

Malmo: Baby Lasagna na probi uoči prve polufinalne večeri Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/33
11.05.2024.
u 09:33

Iako su društvene mreže jučer gorjele zbog probe na kojoj se nije pojavio predstavnik Nizozemac Joost, a kasnije i zbog isječaka iz videa na kojima se čuje da publika viče protiv predstavnice Izraela Eden, pisalo se i o nastupu Baby Lasagne.

Večeras je finale Eurosonga, a naš predstavnik Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna nastupa 23. po redu. Marko je još uvijek uvjerljivo najveći favorit za pobjedu prema kladioničarima, koji mu daju 42 posto šanse. Iako su društvene mreže jučer gorjele zbog probe na kojoj se nije pojavio predstavnik Nizozemac Joost, a kasnije i zbog isječaka iz videa na kojima se čuje da publika viče protiv predstavnice Izraela Eden, pisalo se i o nastupu Baby Lasagne. Naime, strani gledatelji koji prate Euroviziju pišu da je Marko odlično odradio svoj nastup koji ocjenjuje žiri, te vjeruju da će i od njih nakon toga dobiti velike bodove.

 

Stranci pišu i da je dobio najveći aplauz u dvorani, a da je publika bila u transu od prve do posljednje sekunde njegovog nastupa. Iz videa koji su dijelili na društvenim mrežama, vidi se da su opet plesali i pjevali s njim u isti glas. Isto tako, novinari u press salonu s najvećim su odobravanjem ispratili njegov nastup. 

 

Još nema službenih vijesti o sudbini Nizozemca, a na društvenim mrežama fanovi su prije šest sati pisali da nisu u mogućnosti pristupiti glasanju za 'ostatak svijeta' te da im se pojavila poruka da je to zbog toga što još uvijek traje istraga u koju je bila uključena i švedska policija. 

Inače, Marko je rekao da je spreman i da jedva čeka ponovno stati na pozornicu Malmö Arene.

VEZANI ČLANCI:

“Ponekad mi se čini kao da sve ovo samo sanjam, da ću se probuditi i shvatiti da je to sve bio samo san i da sam ja Marko kojem se ovo što se sada događa zbilo samo u snu. Ali, lijepom snu. Sve ovo što mi se zbivalo od Dore do danas, na dan kada nastupam u finalu Eurosonga za mene je novo, dragocjeno iskustvo koje ću pamtiti, siguran sam, cijeli život. Što se nastupa tiče, ne samo da sam spreman, nego jedva čekam ponovo izaći na pozornicu Malmö Arene i zapjevati „Rim Tim Tagi Dim“- kaže Marko Purišić kojega cijela Europa sada zna pod njegovim umjetničkim imenom Baby Lasagna. Večeras u 21 sat budite uz Prvi program Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) i Drugi program Hrvatskoga radija (HRT -HR 2) i pratite izravni prijenos 68. po redu Eurosonga na kojem će, nada se cijela zemlja, slaviti Hrvatska i Baby Lasagna.

FOTO Hrvatski gradovi zaplesali na ritam pjesme 'Rim Tim Tagi Dim' i pokazali ljubav Baby Lasagni

Malmo: Baby Lasagna na probi uoči prve polufinalne večeri Eurosonga
1/66

„Otkako smo ovdje svi nas tretiraju kao favorite, no mi se u našoj delegaciji ne opterećujemo prognozama. Umjesto toga želimo da Marko večeras napravi još jedan nastup za pamćenje, kao što je to učinio u polufinalnoj večeri Eurosonga. Hoće li to Hrvatskoj donijeti prvu pobjedu na Eurosongu doznat ćemo večeras, a dotad možemo reći da je Baby Lasagna apsolutni miljenik kako hrvatske tako i europske publike i samim tim već je pobijedio na ovom natjecanju“- kaže Tomislav Štengl, šef HRT-ove eurovizijske delegacije. Naš predstavnik, od ukupno 26 izvođača, nastupit će pod rednim brojem 23.. Komentator prijenosa je Duško Ćurlić, urednica prijenosa Snježana Nožinić, producent prijenosa Damir Hanžek, producent projekta Denis Škorput, urednik projekta Tomislav Štengl.

VIDEO Pogledajte probu nastupa Baby Lasagne uoči velikog finala

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije