Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razmatraju moguću intervenciju

Što se događa? Glumica u suzama napustila kuću manekenke koja je zabrinula javnost čudnim ponašanjem

Foto: profimedia
1/12
17.09.2022.
u 21:00

Obitelj slavne manekenke navodno je jako zabrinuta, zbog čega razmatraju moguću intervenciju.

Javnost je posljednje vrijeme jako zabrinuta za manekenku Caru Delevingne (30) i njezino ponašanje koje je, primijetili su, jako čudno gdje god da se pojavi. Nedavno se pojavila u zračnoj luci u Los Angelesu gdje je uhvaćena dok je čekala let, a svjedoci tvrde kako nije mogla kontrolirati pokrete tijela u nekim trenucima, te da joj je ispadao mobitel iz ruku, a na snimkama je vidljivo i da okolo hoda bosa, odnosno samo u čarapama. Manekenka je izgledala nervozno i kao da se ne može zaustaviti.

To se dogodilo tek nekoliko dana nakon festivala Burning Man, gdje su svjedoci rekli kako se nije ni tuširala ni jela par dana dok je bila tamo. 

Njezina bliska prijateljica, glumica Margot Robbie sad je uhvaćena kako izlazi iz kuće slavne manekenke vidno uznemirena i u suzama. 32-godišnja Margot viđena je nakon što je napustila unajmljeni dom u zapadnom Hollywoodu u kojem Cara živi, a po fotografijama se vidi da nije mogla savladati emocije. Rukama je skrivala uplakano lice, a nosila je mali kofer i nešto što je izgledalo kao plastična vrećica puna toaletnih potrepština ili lijekova. Odatle se uputila u međunarodnu zračnu luku u Los Angelesu. Fotografije pogledajte OVDJE.

Robbie je ranije snimljena i u društvu Carine sestre Poppy koja se u posljednje vrijeme ne odvaja od nje. Obitelj slavne manekenke navodno je jako zabrinuta, zbog čega razmatraju moguću intervenciju. 

Cara se trebala pojaviti u New Yorku na predstavljanju svoje modne kolekcije u čast preminulom dizajneru Karlu Lagerfeldu, no nije došla, a isto je bilo i za dodjelu Grammyja na koju su ju očekivali zajedno sa svojim kolegama iz serije "Only Murders in the Building stars".

VIDEO>>Zaposlenici kralja Charlesa i Camille potpuno potreseni: 'Svi su izbezumljeni nakon što su primili ovu informaciju'

 

Komentara 2

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
10:46 19.09.2022.

Meni je Cara Delevigne zgodna i vrckava manekenka i glumica. Kako živi u svijetu u kojemu postoje nadriliječnici ali i sumnjivi preparati, život joj je svakako ugrožen ako se ne kontrolira. Bliska prijateljica je svakako dobrodošla. Treba joj i podrška obitelji. Jako mi je žao što nije izdržala svjetla pozornice već se očito previše napregnula. Želim joj dobro i dobro zdravlje svakako.

IP
info_punkt
23:03 17.09.2022.

to joj je vjerojatno od gladovanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije