Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
together again

Stigao je emotivni filmski podsjetnik na najspektakularnije trenutke festivala ULTRA Europe 2022

Foto: Promo
1/6
22.12.2022.
u 16:24

Pripreme za deveto izdanje već su odavno u tijeku, a prije objave prvih izvođača i noviteta koje očekuju posjetitelje od 7. do 9. srpnja 2023. godine, vrijeme je za emotivni podsjetnik na najspektakularnije trenutke osmog izdanja – Together Again ime je ovogodišnjeg aftermovija koji u gotovo deset minuta prenosi priču o zajedništvu vatrene glazbene zajednice i povratku festivala nakon dvije godine pandemijske pauze.

Crveno-bijele kockice ovih su dana najprepoznatljiviji znak male europske zemlje Hrvatske, koja sa nešto manje od 4 milijuna stanovnika ostvaruje nevjerojatne rezultate. Naši su vatreni još jednom pokazali svu snagu zajedništva i poslali u svijet nemjerljivu turističku razglednicu, a već punih osam godina vatreno je i u Splitu, koji jednako tako uspješno stvara i priča jedinstvenu glazbenu priču.

Riječ je o festivalu ULTRA Europe koji povezuje ljude iz cijelog svijeta te stavlja Hrvatsku na mapu najuspješnijih zemalja svijeta kad je riječ o zabavnoj industriji. Pripreme za deveto izdanje već su odavno u tijeku, a prije objave prvih izvođača i noviteta koje očekuju posjetitelje od 7. do 9. srpnja 2023. godine, vrijeme je za emotivni podsjetnik na najspektakularnije trenutke osmog izdanja – Together Again ime je ovogodišnjeg aftermovija koji u gotovo deset minuta prenosi priču o zajedništvu vatrene glazbene zajednice i povratku festivala nakon dvije godine pandemijske pauze.

Produkcija ovogodišnjeg filma ponovno je povjerena u ruke svjetski priznatog stručnog tima Final Kid Films . Režiju i montažu potpisuje Charly Friedrichs, a svi kadrovi snimani su vrhunskom opremom koja između ostalog uključuje RED Digital Cinema kamerame, 360 Dron snimanje te FPV Aerials tehnologiju. Sve je snimano u 4K rezoluciji, kako bi vizualno iskustvo bilo potpuno. Više od 2,5 milijuna kuna uloženo je u produkciju ovog emotivnog filmskog podsjetnika na najbolje trenutke povratničkog izdanja festivala, a koliko su ovi filmovi popularni među Ultranautima govori i podatak da ih je do sada pregledalo više od 50 milijuna ljudi.

VIDEO Neymar bacio oko na zgodnu Hrvaticu, lajkao joj objavu u hrvatskom dresu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije