Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završio Ultra Europe festival

Publika je pjevala s Guettom kao da se na stageu nalazi Mišo Kovač!

Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/35
18.07.2016.
u 09:45

Nakon nastupa plejade DJ-a, velikim je vatrometom koji je napravila Pirotehnika Mirnovec završen festival Ultra Europe.

Bio je to tek savršeno logičan završetak spektakla koji su jučer priredili DJ-i. Markus Schulz već je u ranim večernjim satima publiku podigao na noge sjajnim i intenzivnim nastupom, a za još koju oktavu i decibel više podigao ih je Afrojack. Jasno, globalno najpopularniji DJ David Guetta izazvao je kulminaciju oduševljenja pa ne treba čuditi da se na njegovom nastupu na Poljudu okupilo najviše ljudi, po nekima i najviše do sada od četiri održane Ultre.

Zanimljivo, Guetta, koji nije pokazao volju za susrete s novinarima, semplirao je i samog Afrojacka, a sve je počeo izrazito intenzivno, možda i da naglasi svoju želju da napravi koncert u svemiru, kako je nedavno najavio.

Publika je na sve reagirala sjajno, pjevajući s Guettom, kao da se na stageu nalazi Mišo Kovač, a ne francuski DJ! Ni Guetta nije ostajao dužan, ističući kako ne vjeruje u to što vidi ispred sebe, oduševivši se reakcijom publike kada je zatražio da se ugase svjetla, a publika je Poljud osvijetlila sama.

 

Nakon njega ništa manje jako nastavili su Martin Garrix i Hardwell. Poznato je kako je Garrix veliki ljubitelj nogometa, nakon svoje Nizozemske najviše voli Hrvatsku za koju je i navijao na Euru, pa ne treba čuditi da je i sinoć dao sve od sebe.

Ali, zabava za Ultra partijanere ne staje!

Nakon Splita, u ponedjeljak ultranauti kreću prema Braču, Hvaru i Visu na kojima će se od ponedjeljka, 18. do srijede 20. srpnja održati redom Yacht Regatte s partyjem na Zlatnom ratu, legendarni ULTRA Beach u hvarskom hotelu Amfora i RESISTANCE™ Closing Party u viškoj tvrđavi Fort George.

ULTRA Europe jedini je ULTRA festival koji ponosno nosi dodatni naziv DESTINATION jer sudionici mogu provesti 7 dana na Croatia Music Weeku – od 14. srpnja i RESISTANCE™ Opening Partyja u Giraffe Palm Beach Houseu u Splitu do 20. srpnja i RESISTANCE™ Closing Partyja u Fort Georgeu na otoku Visu. 

>> Splitski dio Ultre privukao 150 tisuća ljudi!

Komentara 5

SO
SoloHan
13:35 18.07.2016.

koji guetta , ko je taj, koliko je on ploča proda

SM
siki_miki
01:11 19.07.2016.

Jel dejvid opet miksao s iskljucenom opremom kao na euru?

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
10:28 18.07.2016.

covjek pusta ploce ne pjeva...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije