Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privukla je pažnju

Snježana Schillinger centrom metropole prošetala je u zanimljivom izdanju i donijela dašak vedrine u kišni dan

Zagreb: Snježana Mehun u šetnji gradom
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/13
04.12.2022.
u 09:40

Njezina modna kombinacija unijela je dašak vedrine i boja u kišom okupanu subotu i Snježana je dobro raspoložena centrom Zagreba prošetala u kaputu žutog kariranog uzorka koji je upotpunila s torbicom identičnog uzorka.

Tmuran i kišni dan nije izmamio previše ljudi u šetnju metropolom, ali u malom periodu u kojem je kiša u subotu uzela predah brojne poznate osobe su pohitale u centar na tradicionalnu šetnju i kavicu na špici. Među njima je bila i poduzetnica koja stoji iz modnog brenda Duchess, Snježana Schillinger. Njezina modna kombinacija unijela je dašak vedrine i boja u kišom okupanu subotu i Snježana je dobro raspoložena centrom Zagreba prošetala u kaputu žutog kariranog uzorka koji je upotpunila s torbicom identičnog uzorka, a sve to nosi potpis njezinog modnog brenda - Duchess i svi su se okretali za Snježanom dok je centrom jurila u ovoj zanimljivoj i vedroj kombinaciji. 

Nedavno je zajedno s dizajnerom Tinom Brišarom na modnoj reviji predstavila i novitete koje su pripremili za ovu sezonu i u kojoj svatko može pronaći idealan komad za nadolazeće blagdane i doček Nove godine, a tim povodom Snježana i Tin otkrili su nam što ih je inspiriralo za ovu kolekciju.

03.12.2022., Zagreb - Snjezana Mehun u setnji gradom. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

- Kolekcija je nastala spontano, najveću inspiraciju crpimo u Italiji kada biramo materijale za nove kolekcije, na putovanjima i u razgovoru sa našim klijenticama. U ovoj kolekciji veći fokus smo stavili na svečane haljine. Veliku pozornost posvetili smo materijalima, igrali smo se raznim uzorcima bojama. Nismo jedni od onih koji za jesen zimu biraju isključivo tamne boje, i zato se kroz našu kolekciju provlače nijanse plave, žute i roze - rekli su nam.

Brojne su poznate dame koje obožavaju Duchess dizajn od Ecije Ivušić, Antee Kodžoman, Borne Kotromanić do bivše predsjednice Kolinde Grabar - Kitarović  koja ih je među prvima promovirala Duchess, odjenuvši sada već legendarnu tamnoplavu haljinu na preklop sa zlatnom trakom, u službenom posjetu SAD-u zasjenivši tada i samu Melaniju Trump.

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
15:03 07.12.2022.

Oprava sa Hrelića 😂

LA
Lana2
00:48 05.12.2022.

Sneki baš voli u šlafroku hodati po ulici..

MI
Mirelica
13:32 04.12.2022.

Kakve gluposti!!!Kaj je tu za vidjeti?Radite reklamu za lose prodavan proizvod koji je i los....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije