Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žestoki napad

Slavni voditelj na tapeti nakon komentara o djeci! Prijeti mu otkaz

Foto: PIXSELL/DPA
1/4
02.08.2019.
u 20:30

Voditelju američkih emisija Mariu Lopezu, koji je glumio u "Školskom zvonu", nakon nepromišljenog komentara prijeti otkaz.

Nakon što je prokomentirao odgoj transrodne djece, voditelju šoubiz emisije "Access Hollywood" Mariu Lopezu prijeti otkaz! Iako se ispričao, RadarOnline piše kako mu se tim iz showa namjerava zahvaliti na suradnji.

- I ja pokušavam razumjeti taj trend, molim vas, nemojte me stavljati u tu ekipu. I ja sam iznenađen. Ne želim drugima govoriti kako da odgajaju svoju djecu i ako to radite s ljubavlju, zapravo ne možete pogriješiti. Ali, moj Bože, ako trogodišnje dijete govori da je muško ili žensko, opasno im je to dopustiti. Kad si dijete, ne znaš ništa o seksualnosti, samo si dijete - objasnio je Lopez poručivši roditeljima da u toj situaciji trebaju biti odrasli i pričekati dječje "formativne godine" kako bi oni o tome odlučili.

Kada se intervju proširio, napali su ga s različitih strana, a nije pomoglo ni to što su ga podržali Donald Trump Jr. i Piers Morgan.

- Iskoristit ću ovu priliku kako bih se bolje educirao - rekao je u isprici koju je uputio svima koji su se našli uvrijeđenima.

 

Ključne riječi

Komentara 13

BL
bla3108
20:49 02.08.2019.

U pravu je. Problem je sto zivi u gradu bolesnika, kurvi, silovatelja, pedofila itd. koji jos promoviraju ekstremno ljevicarske stavove te se prave moralno superiorni prema svim normalnim ljudima, a ne shvacaju da su upravo oni moralno dno.

JE
jetix
20:43 02.08.2019.

čovjek je potpuno u pravu i nevidim nikakvu uvredu u izjavi

Avatar toxic alien
toxic alien
21:15 02.08.2019.

To je samo jedan, ali veliki razlog, zasto zapadna civilizacija nema buducnosti... Ako narod ne uspije srusiti ovu neoliberalnu diktaturu, i to u najskorije vrijeme, kraj jedne od najvecih civilizacija u povijesti je vrlo, vrlo blizu... Ovaj slucaj, zasto ljude izbacuju s posla, to je vec teski sumrak civilizacije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije