Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plakao je

Slavni glumac konačno progovorio o svojoj aferi: Reakcija njegove žene je nevjerojatna!

Foto: PA/Pixsell
1/4
05.12.2018.
u 20:23

Chan koji sada ima 64 godine priznao je da je "gadno zabrljao" i da je mislio da će se hitno morati rastati od supruge.

Nova knjiga poznatog akcijskog glumca Jackieja Chana "Never Grow Up" otkriva neke nepoznate činjenice o glumčevom životu, te o pogrešci koju je učinio u 1999. godini.

To je bila godina kada je suprugu Joan Lin prevario s manekenkom Elaine Ng. 

- Kada je do medija došla vijest da je Elaine rodila, bilo je to kao da pala bomba. Htio sam nazvati Joan, ali nisam znao što bih joj rekao. To ipak nije nešto što se može riješiti s "oprosti" - bio je iskren Jackie.

Chan koji sada ima 64 godine priznao je da je "gadno zabrljao" i da je mislio da će se hitno morati rastati od supruge. Ali njegova žena ga je iznenadila reakcijom kada ju je nazvao. Potpuno mirno je odgovorila da će sve biti u redu i da ne želi da on povrijedi Elaine, ali i da ne želi da ona povrijedi njih. 

Kada je telefonski razgovor završio, Jackie je počeo plakati. Nakon nekoliko dana odlučio se vratiti doma i sazvao je prvi obiteljski sastanak te se ispričao svojoj ženi i sinu Jacyeeju koji sad ima 36 godina. Dan nakon toga promijenio je oporuku u kojoj je napisao da sve ostavlja svojoj ženi.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
20:57 05.12.2018.

vl-proljev od novina!nemate niti jedan ozbiljan članak!nula!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije