Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEC BALDWIN

Slavni glumac dobio četvrto dijete s 26 godina mlađom suprugom

Foto: Instagram
1/6
18.05.2018.
u 12:39

- Idemo ponovno - napisao je Alec pokraj fotografije sa suprugom i novim članom njihove obitelji. Osim sina kojem još nisu dali ime par ima kćer Carmen (4) i sinove Rafaela (2) i Leonarda (18 mjeseci). Alec je otac i 22-godišnje Ireland koju je dobio u braku s Kim Basinger.

Slavni glumac Alec Baldwin (60) i njegova 26 godina mlađa supruga Hilaria dobili su četvrto dijete.

- Idemo ponovno - napisao je Alec pokraj fotografije sa suprugom i novim članom njihove obitelji. Osim sina kojem još nisu dali ime par ima kćer Carmen (4) i sinove Rafaela (2) i Leonarda (18 mjeseci). Alec je otac i 22-godišnje Ireland koju je dobio u braku s Kim Basinger. Podsjetimo, Ireland je poznati model, koja na društvenim mrežama često postavlja svoje golišave fotografije.

 

Here we go again! #BaldwinitosEverywhere

A post shared by Alec Baldwin (@iamabfalecbaldwin) on

 

Hilaria je nedavno otkrila da je plakala od sreće kada je saznala da će roditi dječaka, kao i da njena kćerkica Karmen nije bila oduševljna tom viješću, jer se nadala da će dobiti sestru. I Hilaria se na svom Instagramu pohvalila dječakom, te je rekla kako je savršen i težak 3,6 kilograma.

Par je u braku od 2012. godine, a lani su obnovili zavjete u prisustvu obitelji i prijatelja. Inače, Hilaria je fitness trenerica, pa je tijekom trudnoće redovito objavljivala vježbe za trudnice.

- Tijekom četiri trudnoće naučila sam prihvatiti prirodne promjene na mom tijelu, ali i voditi brigu o sebi jer znam da su te promjene privremene - rekla je Hilaria.

Pogledajte galeriju: Filmovi ovih glumaca zaradili su najviše u povijesti Hollywooda

1/11

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije