Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Britanski Supertalent

Simon Cowell i ostatak žirija bili su zadivljeni akrobacijama Hrvatice i plesne skupine s kojom je nastupila

Foto: Youtube screenshot
1/5
15.06.2022.
u 14:30

Pohvalio je njihovu izvedbu i rekao kako je od početka do kraja sve bilo odlično i posebno je pohvalio člana skupine koji je sve osmislio i rekao je kako se divi njegovoj mašti i ideji.

Plesna skupina "The Freaks" nastupila je u britanskoj verziji "Supertalenta" i svojim plesnim akrobacijama su zadivili žiri u kojem sjedi i Simon Cowell koji slovi za najstrožeg člana žirija i teško je od njega dobiti kompliment za nastup. Pohvalio je njihovu izvedbu i rekao kako je od početka do kraja sve bilo odlično i posebno je pohvalio člana skupine koji je sve osmislio i rekao je kako se divi njegovoj mašti i ideji. U ovoj plesnoj skupini nastupila je i jedna Hrvatica, a njezino ime je Atiana Barišić i s obitelji živi u Austriji. 

 

 

U jednom razgovoru za jedan portal u Austriji prije dvije godine je Atiana rekla kako voli klasični balet i flamenko.  Tada desetogodišnjakinja se posebno preselila iz Scharnsteina u Linz kako bi mogla pohađati satove plesa. Tijekom tjedna živi sa svojim plesnim kolegicama, a vikendom je išla doma. - Imamo školu do pola dva, pa jedemo u školi i idemo na trening. Navečer pišemo zadaću. Malo je naporno - izjavila je tada Atiana i dodala kako točno zna što želi biti kad odraste: Učiteljica baleta ili plesačica.

Zajedno sa skupinom "The Freaks" je oduševila u "Supertalentu"  i video njihovog nastupa na YouTubeu ima gotovo tri milijuna pregleda, a žiri im je poručio da su tako dobri i talentirani da nisu s ove planete. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije