Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za pamćenje

Severina uživala uz hollywoodsku elitu, otkrila i što je njezin sin dobio od slavnog Woodyja Harrelsona

Foto: Instagram
1/10
19.07.2022.
u 13:24

Veselo društvo večeralo je na otoku Vrniku nedaleko od Korčule u restoranu Vrnik Arts Club, a upravo tamo sa svojom ekipom našla se i Severina koja snimku njihova susreta objavila na svom Insta Storyju.

Svjetske face okupirale su Jadran na kojem trenutno odmaraju i brojne domaće zvijezde pa ni ne čudi što je jedna od naših najpoznatijih pjevačica Severina Vučković (50) tijekom svog ljetnog odmora nabasala na holivudsku elitu među kojom su Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Chris Rock, Wanda Sykes, Sacha Baron Cohen te reper Sean Combs poznatiji kao P. Diddy. 

1/23

Veselo društvo večeralo je na otoku Vrniku nedaleko od Korčule u restoranu Vrnik Arts Club, a upravo tamo sa svojom ekipom našla se i Severina koja snimku njihova susreta objavila na svom Insta Storyju. Pjevačica je u jednom trenutku prošla pored stola za kojim je bilo slavno društvo te ih ljubazno pozdravila, a slavni reper P. Diddy u tom je trenutku pogledao splitsku pjevačicu. -Pozdrav, Puff Diddy, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Chris Rock... - napisala je Severina uz snimku. 

Foto: Instagram

Nešto kasnije pohvalila se i uspomenom koju je njezin sin Aleksandar dobio od slavnog glumca Woodyja Harrelsona. - Mama, mama, dobio sam autogram od barbe koji glumi u Venomu - napisala je pjevačica u opisu fotografije autograma koji će Aleksandra, ali i Severinu zauvijek sjećati na susret sa slavnim glumcem i redateljem. 

Foto: Instagram
Inače, Severina nije jedina Hrvatica koja se družila s ovim svjetskim zvijezdama. Na luksuznoj jahti Serenity na kojoj već tjedan dana plove Jadranom bila je i naša glumica Zrinka Cvitešić (43) koja je na druženje na jahti stigla na poziv Harrelsona s kojim ju veže blisko prijateljstvo, ali i poslovna suradnja. Naime, upravo je Harrelson karlovačkoj glumici povjerio ulogu u svom filmu 'Lost in London' u kojem Cvitešić tumači neobičnu Sue Ann, ženu s posebnim moćima. Riječ je o filmu u kojem je čuveni glumac imao i svoj redateljski debi. 

VIDEO Holivudska elita uživa na Jadranu 

Komentara 11

Avatar HrvatskiZmaj
HrvatskiZmaj
13:55 19.07.2022.

Družila se"?! Prošla pored stola 😂😂😂😂 i rekla malom da slika

KR
Kruno1988
13:44 19.07.2022.

Ipak je i Seve glumica

MA
Matematika2
13:37 19.07.2022.

Sve stare sponzoruse stigle na jahtu da mozda uhvate kakvog jakog sponzora kad su ovi po srbiji i hrvatskoj svi u stecaju a Dikan ostario.Strasno je gledati te sponze kako na miris novca trce pa da je i magarac u pitanju.Nema Nine sigurno dobila koronu jer ona je najgladnija novca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije