Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ivanka i Mrle imaju odličnu rođendansku pjesmu!

Ivanka i Mrle
08.05.2024.
u 13:56

'Slavim rođendan' drugi singl s albuma "Kišni razdraganci 2" dobio je i zabavan prateći video

Kreativni autorski dvojac Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle vraćaju se s novim singlom 'Slavim rođendan' koji će zasigurno dodatno razveseliti njihove male i velike obožavatelje. Ovaj zarazni singl dio je njihovog najnovijeg albuma "Kišni razdraganci 2", nastavka uspješne slikovnice i CD izdanja "Kišni Razdraganci" objavljenog 2019. godine u izdanju Dallas Records. Drugi album dječje glazbe iz radionice Ivanke i Mrleta dostupan je i na USB sticku, u šarenom paketiću koji sadrži i posebne igraće karte Mrki Mrle za igru Crni Petar.

Vesela družina Kišnih Razdraganaca, koja je već osvojila srca mališana svojim prethodnim radom, novim singlom donosi još više radosti i smijeha, a za 'Slavim rođendan' predstavljaju i spot kojeg potpisuje ilustrator Krešimir Cerić Misch (Misch Studio), inače i autor ilustracija Mrletove slikovnice „Priče o niŠČemu“.

Ivanka je autorica teksta, glazbu potpisuje zajedno s Mrletom, a producent je njihov dugogodišnji suradnik i prijatelj Matej Zec (G.I.S. studio). Kreativni tandem Ivanka i Mrle nastavljaju širiti veselje svojim stvaralaštvom, donoseći smijeh i sreću svojim malim i velikim obožavateljima, a Mrle o svemu kratko kaže:

Ljudići!!!!
Novi Album! Kišni Razdraganci 2!
Na sticku sa igraćim kartama s vašim omiljenim likovima! Upoznajte uz Ivanku i Mrleta Ljepljivog Slječkera i Srčikašu!
A sad NAJVAŽNIJE!
NOVI SPOT!
Za pjesmu “Slavim rođendan!”
Sve možete kupiti u Rockmarku uživo ili online!!“

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije