Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE JOJ BILO LAKO

Severina nakon 17 godina progovorila o čuvenoj snimci: 'Šest mjeseci nisam izašla iz kuće'

Severina najavila veliku regionalnu turneju "The Magic Tour"
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
16.04.2021.
u 15:22

- Nikad nisam tražila da moja intima izađe vani. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga, i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživjela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas, kazala je pjevačica

Severina Kojić dala je veliki intervju za srpski Nedeljnik, u kojem je progovorila o seksualnom nasilju, borbi i ispovijestima Merime Isaković, Danijele Štajnfeld, Milene Radulović i drugih hrabrih žena, govoru mržnje o kojem govori i ovih dana popularni spot "Hejt Sloveni", nacionalizmu, ali i svojoj dugotrajnoj borbi za skrbništvo nad sinom. No, nakon dugo vremena osvrnula se i na čuveni privatni video koji je 2004. procurio u javnost, a koji prikazuje snimku intimnog odnosa pjevačice i Milana Lučića. Severina je istaknula kako kako nije istina da je ona sama plasirala video u javnost u svrhu reklame.

- Nikad nisam tražila da moja intima izađe vani. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga, i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživjela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa kad mi nemaju što reći, onda mi spominju taj nesretni snimak s broda, kazala je Severina za Nedeljnik, prenosi Telegraf. Pjevačicu su tada  podržali majka i prijatelji. 

- Ali moja Lepa Smoje me je tad nazvala i rekla: ‘Mala, koji su to punjetari (splitski izraz za nedorasle mladiće)? Kad je ona stvar imala veze s moralom? ‘Ko je to izmislija?’ Peki me je tad nazvao da me nasmije i rekao: ‘Pa ne možeš snimati sve u jednom kadru. Trebala si raskadrirati’. Arsen Dedić je pak krenuo telefonski razgovor na način: ‘Kolegice, čujem da vam treba filmska glazba?’. Mater je bila najpreciznija, rekla je: ‘Ajde, ćerce, jednom ćemo se tome smijat.’ I smijemo se danas”, ispričala je Severina. Ona, kaže, šest mjeseci tada nije izašla iz kuće.

- Ali tad nisam šest mjeseci izašla iz kuće. Prvo je bilo žaljenje, a onda osuda da sam to sama dala zbog popularnosti. Čitala sam da su i Mileni to spočitavali. Ali, kruha i igara… Pod rubriku ‘Zabava i Show'”, istaknula je pjevačica. 

VIDEO: Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je - milijarderkom! 

 

Ključne riječi

Komentara 47

Avatar Vakserčina
Vakserčina
19:33 16.04.2021.

Nakon toga kratkog filmića karijera joj je ponovo živnula tako da je lako otkrit razlog zašto je uopće objavljen.. a ovo ponovno repetiranje istim je iz sličnih razloga..

Avatar Mario1000
Mario1000
15:58 16.04.2021.

Dobro barem ce dijete to sto imas sa stranim drzavljaninom znati damuje mater bila svijetska flundra

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
21:37 16.04.2021.

nije 6 mjeseci izašla iz kuće pa nije ni mogla kada je bila na brodu 😆

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije