Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izjasnio se

Luka iz prošle sezone 'Braka na prvu' otvoreno progovorio o prekidu s Ingrid: 'Ovo joj zamjeram'

Foto: Instagram screenshot
1/8
04.11.2021.
u 11:38

Spisateljica Ingrid Divković nakon Luke našla je novu ljubav. Potvrdila je to fotografijom na društvenim mrežama, no identitet odabranika nije htjela otkriti.

Bivši natjecatelj showa ''Brak na prvu'', Luka Budak (30) nedavno je otkrio da je prekinuo s Ingdrid Divković (36) u koju se zaljubio za vrijeme snimanja RTL-ova showa.

"Drago mi je i sretan sam što je u vezi, što je našla sreću. Jedina stvar koju joj zamjeram jest to što se slikala na isti način na koji način smo se i mi slikali i znam da ih je slikala ista osoba" kazao je Luka u RTL-ovu podcastu ''Roksini anđeli''

Podsjetimo, Budak je sudjelovao u showu ''Brak na prvu'', a njegov brak iz showa nije uspio u stvarnom životu. Stručnjaci su ga sparili s Nadijom Amić, a par se rastao u prijateljskim odnosima. Nakon showa Budak je započeo vezu sa stručnjakinjom za ljubavne odnose i spisateljicom iz showa Ingrid Divković s kojom je osjetio kemiju nakon spontane kave na koju su otišli kada je show završio, no ljubav nije potrajala. 

U showu je također otkrio da su on i njegov brat blizanac posvojeni te da nema namjeru tražiti biološku majku, a vidjelo se i kako je otvoren oko te teme te da se toga ne srami, nego ponosi time.

Spisateljica Ingrid Divković nakon Luke našla je novu ljubav. Potvrdila je to fotografijom na društvenim mrežama, no identitet odabranika nije htjela otkriti. 

VIDEO Kultna serija Seinfeld stiže na Netflix: Kramer je u pilot-epizodi zapravo bio Kessler

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar javorko
javorko
13:30 04.11.2021.

tko je s tobom mogao biti taj je je corac nesto ruznije nisam vidio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije