Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVI VAMP

Sandra Perković se od 2019. godine oprostila dubokim dekolteom

Sandra Perković
Foto: Instagram
1/4
31.12.2019.
u 16:43

Fotografija je vrlo brzo dobila skoro 7000 lajkova i puno oduševljenih komentara Sandrinih pratitelja koji su joj čestitali na dosadašnjim uspjesima i poželjeli uspješnu 2020. godinu.

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković na Instagramu se oprostila od stare godine zahvalom svom timu i prijateljima. Sandra je poztnata da prati modu, a jedna od najboljih prijateljica joj je kreatorica Aleksandra Dojčinović. 

Stoga ne čudi i da je Novu 2020. zaželjela u vamp izdanju, u haljini s dubokim dekolteom. Fotografija je vrlo brzo dobila skoro 7000 lajkova i puno oduševljenih komentara Sandrinih pratitelja koji su joj čestitali na dosadašnjim uspjesima i poželjeli uspješnu 2020. godinu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godina je na izmaku 🌟 Vrijeme je da se zahvalim svojem timu koji su moj užurbani i sportski život nadasve olakšali . Mojoj dragoj @leilou_official u čijim 👗 uvijek zabljesnem na svim “nesportskim” događanjima , dragoj @evelin.benkovic i njezinom @salon_evelin 💇🏼‍♀️ koji vješto njeguje moju kosu i uvijek ju uredi baš po mojem “guštu”, slatkoj @madebyiva čiji make up 💄 rijetko kad prođe nezapaženo, @drlejla_kazinic_kreho koja zna da sva ljepota i zdravlje dolazi iznutra 🥒🥬🥦, @zlatni_centar_lewiko čiji 💎 su zaista vječni, @ivajerkovic i njezinom @laritastudio 💅🏼🧖🏼‍♀️ koja uvijek je tu i kad sve ne ide bas po planu 🙆🏼‍♀️ te kako to biva, šećer dolazi uvijek na kraju @poliklinikadrjelenajakic 💆🏼‍♀️ koja svojim znanjem i iskustvom drži moju kožu i ten “bezvremenskim” bez obzira s kakvim vanjskim nedaćama se moje tijelo susreće kroz godinu . Veliko Vam hvala ❤️ što ste dio mojeg ZLATNOG tima!! VOLIMO SE i LJUBIMO u 2020. 💕 Vaša Sandra 🙋🏼‍♀️ #TeamSP #ForeverYoung #LeiLouGirls #AleksandraDojcinovic #TeamEvelin #EvelinBenkovic #Kérastase #DrJelenaJakic #Mesoestetic #MesoesteticAdria #DrLejlaKazinicKreho #DRNB #IvaJerkovic #LaritaStudio #LeWiKo #ShineOnTime #VolimStoSeVolimo

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

JU
juma
17:50 31.12.2019.

Sto je dekolte dublji, to su bacanja kraca. Ne mozes protiv zakona prirode.

AT
alojz.targus
17:56 31.12.2019.

No dobro ,nije baš lijepa,nije ni pametna,ali disk baca ,samo tako !

KO
kompjuter
17:16 31.12.2019.

Kao sportašica ok ali kao žena me uopće ne privlači već obrnuto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije