Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Dobri smo za žene"

Rođak Jakova Kitarovića osvanuo u 'Večeri za 5', evo što kaže o suprugu bivše predsjednice

Foto: RTL
1/6
29.11.2022.
u 14:33

"To je dobra preporuka, dobri smo za žene. On je najbolji za po kući", rekao je Zoran koji je branio Jakova Kitarovića s kojim, kako kaže, nije u kontaktu.

Ovotjedno izdanje RTL-ova kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu' otvorila je Mišela Mustafić iz sela Zečevo Rogozničko s manje od 250 stanovnika. Osim mira i tišine, iz kuće uživaju u pogledu na more te otoke. Po zanimanju je mesarica, ali ova simpatična i vedra 51-godišnjakinja zaposlena je kao spremačica u školi i radnica u fast foodu. Jedini ovotjedni muški kandidat Zoran Mikulandra dolazi iz Šibenika, a iz razgovora se doznalo i da je Zoran zapravo rođak supruga nekadašnje predsjednice Republike, 54-godišnjeg Jakova Kitarovića.

"Jesmo rođaci, ali nemamo baš velikih kontakata. Jednom smo bili kod njihovih u Rijeci kada je on studirao", dodao je.

Na to se uključila Rahela i rekla kako mu ne treba Jakov jer je Zoran zvijezda sam po sebi, na što je Antonija dodala kako je gospodin Kitarović zapravo domaćica nakon čega je uslijedio smijeh. "To je dobra preporuka, dobri smo za žene. On je najbolji za po kući", rekao je Zoran koji je branio svoj daljnji rod.

Foto: RTL

U nastavku se 43-godišnji Zoran našalio i rekao kako imaju "dobru genetiku za kuću". Radojka je poručila Zoranu kako bi mu u Krapnju rekli da su papučari. "Kud ćeš ljepše? Lijepo u kući se ujutro probudiš i uživaš s djecom vani", rekao je Zoran koji je dodao kako malo jede, a puno radi.

Dodala je Radojka kako muški iz njezinog kraja nikada ne bi pomogli, a Zoran se složio da ima i takvih pripadnika muškog spola. "To je njima na čast, ali nema ništa ljepše nego biti s djecom", ponovio je Mikulandra.

Unatoč kreativnoj odjeći, Raheli nije promakla Zoranova zlatna narukvica na desnoj ruci. "Ja hoću tu narukvicu. Pogledaj kako je dobra. Bolje ima nego mi. Super je", kazala je te u šali poručila da će Zokiju uzeti narukvicu, ako joj on ne bude poklonio. naravno, Zoki je poručio kako neće dati svoj nakit.

Foto: RTL

VIDEO Kralj Charles zabranio kuharima da spremaju jedno od omiljenih jela Kate Middleton 

Komentara 2

JA
jakisic
15:36 29.11.2022.

iskren covjek ...netko je dobar za po kuci...ali netko je odlican za okolo kuce...itd

BE
bernard1234
15:09 29.11.2022.

boze te sacuvaj sta gledate i slusate..nije ni cuda u sta ste se pretvorili..hrvateki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije