Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva svađa

Riječanka Monika posvađala se u showu 'Zadruga' sa svojom djevojkom

Foto: Youtube screenshot
1/7
18.09.2020.
u 19:30

Monika i Jovana su se svađale, ali ubrzo nakon toga kamere su ih snimile kako izmjenjuju nježnosti.

Riječanka Monika Horvat natjecateljica je u reality showu "Zadruga" i sve je iznenadila kada je u ovom showu započela romansu s natjecateljicom Jovanom Tomić koju zovu Matora. Djevojke pred svima izmjenjuju nježnosti i ljube se, a Monikini obožavatelji na njezinom Instagram profilu pišu kako su u šoku i oko svega se oglasila i Monikina sestra.

- Vidim na njenom pogledu da se nešto opasno događa, ali ovo što joj oni rade nije moja seka koju jako dobro poznajem. Mislim da joj je treba zamjerati i istina će izaći na vidjelo. Ljudi mi pišu da je trebam izvući od tamo, ali ona ima 28 godina i znala je otprilike u što se upušta i obitelj je bila zgrožena ali uvijek smo bili uz nju. - rekla je. Nakon što su danima bile u idiličnim odnosima Monika i Jovana su se posvađale i to zbog Jovanine bivše djevojke Sanje Stanković. - Ne treba mi ovo! Da ja budem nečiji fan pa mi ti još govoriš da priznam kako je znam. Ja nisam iz ovog svijeta - počela je Monika svađa i zamjerila svojoj djevojci što je nije zaštitila. Na to joj je Jovana odgovorila kako je stala na njenu stranu i zaštitila ju iako su je drugi upozoravali da to ne treba raditi.

- Ti šutiš djevojko, nećeš štiti sama sebe, a ja ustajem, branim i tebe i sebe i naš odnos, a ti šutiš za stolom, i poslije ja ne valjam. Zašto si onda ušla sa mnom u vezu? Da bi me šutnula poslije četiri dana, da se zaljubim, da mi napraviš pakao ovdje, je l' to? Je l' to želiš? - vikala je Jovana i rekla je zašto joj samo ne kaže da želi prekinuti s njom. Nešto kasnije kamere su ih snimile kako opet razmjenjuju nježnosti i očito je da su se pomirile.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije