Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOJI JOJ

Puca od ponosa! Naš reprezentativac pokazao predivnu trudnu suprugu

Izabel Kovačić
Foto: instagram.com/izabelandrijanic
1/9
26.06.2020.
u 21:20

Jedan od najdugovječnijih parova s nogometnih klupa Mateo i Izabel Kovačić prošlog su mjeseca potvrdili da će im na svijet stići prvo dijete.

Prošlog mjeseca svijet je otkrio da će nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel po prvi put postati roditelji, a sada je ponosni reprezentativac odlučio pokazati suprugin trudnički trbušćić dok ona pozira u bijeloj haljini kako bi promovirala kolekciju svog brenda.

Foto: Instagram screenshot

Bit će to prvo dijete nogometaša i mlade poduzetnice koja stoji iza brenda Lunilou. Sredinom lipnja ove godine par će proslaviti tri godine otkako su u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima izrekli sudbonosno ''da''. Svoju su vezu započeli prije točno deset godina, a upoznali su se u istoj crkvi u kojoj su se zakleli na vječnu ljubav. Proslavljeni nogometaš londonskog Chelseaja u toj je Crkvi bio ministrant, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium. Često su se viđali na nedjeljnim misama i malo-pomalo, zaljubili jedno u drugo.

Izabela se svojim lijepim glasom, ali i stasom, isticala među ostalim djevojkama, a najviše je voljela pjevati psalme i duhovne šansone, što se Matea izrazito dojmilo. Jednostavno mu je bila drukčija. Uspješni par fanovi su proglasili savršenim upravo zbog toga što su Mateo i Izabel nerazdvojni. Usklađuju modne kombinacije, a ne stide se ni svijetu pokazati koliko se vole pa na društvenim mrežama često dijele zajedničke fotografije s emotivnim porukama u kojima si izjavljuju ljubav. Međutim, i njihova je veza morala proći kroz neke izazove. Kad je Mateo prije gotovo šest i pol godina potpisao za Inter te se preselio u Milano, Izabel i on bili su prisiljeni održavati vezu na daljinu, što im nije bilo lako. Svaki slobodan trenutak provodili su zajedno, a kad god su to njegove klupske obaveze dopuštale, putovali su jedno drugome. “Kad sam odlazio iz Zagreba, bilo mi je jako teško jer sam se vezao za Izabel i prijatelje.

Izabel Kovačić
1/6

Nedostajala mi je i moja župa gdje sam proveo šest prekrasnih godina. No pomirio sam se s tim jer je sve to dio nogometa”, rekao je Mateo još prije nekoliko godina. No tada 21-godišnji Mateo u zimu 2016. zaprosio je mladu studenticu ekonomije, a godinu dana poslije stali su pred oltar. Kovačićeva je supruga poželjela da im na crkvenom obredu pjevaju njezini kolege iz zbora. Vjenčanje se nastavilo u zagrebačkom hotelu Westin, a na slavlje su im došli brojni poznati. Izabel vjerno prati supruga na svim utakmicama kluba i reprezentacije, a osim na njegove uspjehe, fokusirala se i na svoje pa joj tako Mateo pruža podršku u pokretanju vlastitog brenda za novorođenčad koji se temelji na ekološkim prihvatljivim materijalima.

Sve ljubavi Severine Kojić: Neke je krila, a o drugima rado pričala

Komentara 2

HR
Hrabraja
07:39 27.06.2020.

Napisao sam da mi bez šminke izgleda kao Regica iz Gruntovcana, a komentar je obrisan. Sad se pitam u čemu je ke problem. Gospodo iz Večernjaka morate to prestati raditi.

Avatar IvanR
IvanR
05:26 27.06.2020.

Ne čitam ali komentiram. Koga briga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije