Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi su u čudu

Prvi put nakon deset godina Chanel reviju nosila je plus size manekenka i izazvala je lavinu komentara

Foto: Profimedia
1/6
04.03.2020.
u 22:45

Jill Kortleve nosila je Chanel reviju u Parizu, a nakon što su fotografije s revije objavljene korisnici na društvenim mrežama pitali su se kako to da je ova djevojka plus size manekenka.

Modni tjedan u Parizu definitivno nije isti bez Karla Lagerfelda koji je preminuo prije godinu dana. Osim što su svi pričali koliko Karlov duh nedostaje na ovoj modnoj manifestaciji, pričalo se i o tome kako se na Chanelovoj reviji modnom pistom prošetala manekenka koja je plus size model. Riječ je o manekenki Jill Kortleve koja je na svom Instagramu podijelila kako se osjećala 

- Ovaj cijeli mjesec bio je san, a nikad nisam očekivala da je čak moguće da prošetam pistom, a kamoli bila uključena u nevjerojatne emisije ove sezone. Na modnoj pisti se događa prijeko potrebna promjena i ponosna sam što sam dio toga - napisala je Jill i dodala kako se nada da će u budućnosti vidjeti sviše svojih plus size kolegica na tjednima mode.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Zadnji put je jedna plus size manekenka Chanelovu reviju nosila prije deset godina. Kada su fotografije Jill s revije objavljene na društvenim mrežama korisnici Instagrama bili su malo zbunjeni jer im nije bilo jasno prema kojim standardima je Jill plus size model. - Ona nije plus size manekenka. Ona je žena normalnih proporcija, po čemu je ona plus size? Ona je normalna djevojka, modna industrija mora prestati s ovakvim modnim standardima. 

Ključne riječi

Komentara 2

RO
RogaBabaroga
09:11 05.03.2020.

ode svijet u p.m.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije