Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"izgleda pomalo lažno"

Pronašli citate i dokaze! Internet uvjeren da Amber samo ponavlja poznate riječi iz filmova

Foto: REUTERS/Profimedia
1/17
06.05.2022.
u 19:54

Čak i stručnjaci poput psihologa Coopera Lawrencea tvrde da njeno svjedočenje "izgleda pomalo lažno", a ona "zvuči izvježbano".

Ni nakon dva dana iscrpnog svjedočenja Laure Amber Heard (36), ljudi nisu uvjereni u njezinu stranu priče. Naime, 14. dan suđenja i sama je prvi put sjela na klupu za svjedoke, a tada je ispričala kako su se upoznali, kad ju je i kako prvi put udario te kako je počelo nasilje u vezi. Potom je jučer, 15. dan suđenja nastavila svjedočenje, a tom je prilikom ispričala navodne mučne svađe prilikom koju ju je zlostavljao. Depp ju je čak jednom prilikom, kako je glumica kazala, penetrirao bocom iznova i iznova, nakon što su se posvađali u Australiji 2015. godine. Osim toga, iznosila je još groznih stvari, a oba dva dana je plakala dok je pričala.

No, ni suze joj nisu pomogle kod publike jer, čini se, našli su joj i dokaze kojima potkrijepljuju svoje izjave da laže. Jučer smo pisali kako se cijeli Internet sprda s "lažnim suzama", a sada donosimo i neke od citata iz filmova koje je navodno Amber preuzela kako bi njezin iskaz bio što uvjerljiviji. Naime, tijekom praćenja suđenja mnogima je Amberino svjedočenje zvučalo poznato, a nakon malo istraživanja, doznali su i odakle - iz filmova.

Čak i stručnjaci poput psihologa Coopera Lawrencea tvrde da njeno svjedočenje "izgleda pomalo lažno", a ona "zvuči izvježbano". 

Jedna korisnica Twittera podijelila je kompilaciju objava u kojima se uspoređuje Amberino svjedočenje s filmskim replikama. Jedno od filmova je i Notting Hill iz kojeg je Amber navodno izvukla izjavu o pijenju mnogo čaja, koju je rekla prvi dan njezinog svjedočenja. Depp je, kako je rekla Amber na sudu, "pio mnogo, mnogo čaja. Kao, mnogo..". Na sličan je način dvaput ponovila isto i Julia Roberts Hughu Grantu u filmu.

Osim toga, dio svjedočenja o tome kako ju je Depp ošamario, a potom rekao da bi si radije odsjekao ruku nego je ponovno udario, sličan je citat iz filma Mildred Pierce, u kojemu glavni lik izgovara to isto nakon što ošamari drugoga. 

Također, našli su sličnost i s filmom The Talented Mr. Ripley.

"Stvar s [Johnnyjem]... Kao da te sunce obasjava i to je veličanstveno. A onda te on zaboravi, i jako je, jako hladno... Kad imaš njegovu pažnju, osjećaš se kao da si jedina osoba na svijetu, zato ga svi toliko vole", rekla je Amber na sudu, a to je gotovo isto kao i citat iz filma koji je rekla Gwyneth Paltrow. 

@telltheworldjohnny Anyone else notice her quoting movies? These are just a few I was able to pinpoint the clips to. #fyp #fypシ #foryoupage #justiceforjohnnydepp #deppvheard #johnnydepp #amberheardisaliar #amberheard ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

VIDEO>>Amber Heard, bivša žena Johnnyja Deppa, progovorila na suđenju: 'Pio je, drogirao se i tukao me!'

Komentara 3

ZA
zagabria7
20:46 06.05.2022.

Koliko jedna po svemu sudeći pokvarena fuksa može upropastiti život muškarca, pa i poznatog i bogatog. To definitivno nije ravnopravnost, muškarci će morati nešto učiniti

HO
Horuk
21:26 06.05.2022.

I jedno i drugo leže na parama umjesto da se dogovore blamiraju se pred svijetom.

RA
radolizem
20:47 06.05.2022.

Sigurno su se alkoholizirali i drogirali i sigurno je tu bilo grubog seksa, ružnih riječi i fizičkih sukoba, ali ne znam po kojoj osnovi bi ovaj sada trebao njoj platiti 5 milijuna USD-a, ili koliko će ga već oderati? Naime, riječ protiv riječi, za nešto što se događalo prije 7 godina? Kod nas su mnogi političari mlatili svoje žene, o tome postoji i medicinska dokumentacija, a u zatvoru nisu bili niti 24 sata. Nedavno smo imali slučaj profesionalnog nogometaša iz kluba koji može za 2 tjedna osvojiti naslov HNL-a, taj nije bio ni sekunde u policiji. Uz sve svjedoke i nadzorne kamere, ni iskaz nije dao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije