Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dijele fotografije

Internet se sprda s Amber Heard, tvrde da u njenom 'plakanju' nije bilo suza: 'Lažni uzdasi, performans...sramota!'

Foto: profimedia
1/29
05.05.2022.
u 20:50

Laura Amber Heard na klupu je sjela vidno nervozna, a nije joj trebalo dugo ni da zaplače.

Nakon 13 dana iscrpnog suđenja Depp-Heard koje zgraža javnost od samog početka, i sama glumica Amber Heard (36) sjela je na klupu za svjedoke. U utorak je sudac u kaznenom postupku za kazneno djelo klevete odbio zahtjev njezina odvjetnika da se slučaj odbaci, a u srijedu je i ona sama dala iskaz.

Laura Amber Heard na klupu je sjela vidno nervozna, a nije joj trebalo dugo ni da zaplače. Nakon što su je odvjetnici upitali zbog čega je tu i kako se osjeća zbog svega, odgovarala je sa suzama u očima.

Meni je ovo užasno, da sjedim tu tjednima, sve ponovno proživljavam pred ljudima koje poznajem, neke dobro, neke ne toliko. Teško mi je govoriti o životu kakav smo imali. Ovo je najteže što sam morala proći dosad", kazala je glumica sa suzama u očima.

Rekla je i da su 2012. počele optužbe za nevjeru, a fizičko nasilje postajalo je sve češće.

Međutim, iako je ona gotovo dva sata bila u suzama, društvenim mrežama počele su kružiti objave i komentari kako nitko zapravo nije vidio jednu suzu na obrazima te da je sve “lažirala”. Mnogi su se našalili s tim jer je po zanimanju glumica.

"O moj Bože, umirem. Amber Heard je najgora glumica IKAD. Ovaj lažni nesuvisli PERFORMANS je mučno za gledati... Posvuda ima previše detalja, lažnih uzdaha, usiljenih suza i pogleda u porotu... Ovo je SRAMOTA za žrtve nasilja", glasio je jedan komentar.

"Nije ni čudo što je Johnny Depp sredio ulogu u 'Aquamanu' Amber Heard. Ova klaunica je sramotna, ne zna glumiti čak ni kad si treba spasiti život. Već satima pokušava pustiti jednu suzu i još uvijek nije uspjela", glasio je još jedan od komentara.

A komentirali su i ono što je govorila.

"Amber Heard: Ne možeš nekoga udariti. Također Amber Heard Johnnyju Deppu: Nisam te udarila, lupila sam te. Žao mi je što sam te lupila, ali nisam te udarila, nisam te je*** udarila, samo sam te je*** lupila!!"

"Predstavljam vam fotografiju visoke kvalitete nepostojećih suza Amber Heard", glasio je jedan od komentara.

VIDEO>>Najbizarniji trenuci sa suđenja Johnnyja Deppa i Amber Heard: Pitanja o Deppovom penisu, svjedok koji puši dok daje iskaz

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije