Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivani obrat

Princ William ozbiljno zabrinuo javnost i prisilno otkazao još jedno putovanje, a gdje je Kate?

princ william
Foto: PA/Pixsell
1/30
24.05.2024.
u 09:31

Britanski je princ ponovno zabrinuo javnost jer prošli put kada je također otkazao putovanje, njegovoj supruzi Kate dijagnosticiran je karcinom...

Britanski princ William jučer se trebao uputiti na unaprijed dogovoreni službeni put, no u posljednji je trenutak otkazao to putovanje. Kako prenosi britanski Hello! iz Buckinghamske palače kratko su pojasnili kako princ neće biti prisutan zakazanom angažmanu.

– Nažalost, moramo pomaknuti termin i jako nam je žao zbog svih onih koji su ondje već doputovali – kazali su za britanske medije. 
Inače, ova odluka donesena je nakon što su kralj Charles III. i kraljica Camilla najavili promjene svojih vlastitih rasporeda i to nakon što je britanski premijer Rishi Sunak otkrio da će se opći izbori održati 4. srpnja ove godine. U svojoj službenoj izjavi kraljevski je par potvrdio da su sva zakazana događanja, koja bi mogla odvratiti pozornost izborne kampanje, otkazana ili odgođena.

Zbog svega se kralj, koji se s premijerom susreo u srijedu i složio se s njegovim zahtjevom za raspuštanjem parlamenta, unaprijed ispričao.

 

princ william
1/18

 

VEZANI ČLANCI:

 

princ william
1/56

 

Podsjetimo, sa svih se strana nagađalo kako će princ od Walesa sljedeći tjedan uzeti mali odmor i pauzu od svih kraljevskih dužnosti i provesti školske praznike sa svojom djecom. Vrlo je vjerojatno kako će se obitelj uputiti u Anmer Hall, inače svoj dom u Norfolku.

Također, nije poznato kada će se Kate vratiti kraljevskim dužnostima zato što nastavlja s liječenjem karcinoma koji joj je dijagnosticiran. U međuvremenu, njezin svekar, inače kralj Charles III., krajem travnja ponovno je preuzeo javne dužnosti nakon što mu je u veljači dijagnosticiran karcinom. 

 

VIDEO: Nina Badrić u vjeri je pronašla svoj oslonac: 'Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije