Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNA VOŽNJA

Princ na udaru javnosti! Nije pazio na sigurnost sina

William i Kate s djecom
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
19.12.2019.
u 12:19

Svi su se odmah zapitali kako princ William nije mislio na sigurnost vlastitog djeteta, budući da djeca trebaju sjediti u sjedalici na stražnjem sjedalu.

Princ George jučer je s ocem Williamom stigao na tradicionalni ručak uoči Božića, kojeg kraljica organizira u Buckinghamskoj palači. Javnost se iznenadila kada je na fotografijama objavljeno kako šestogodišnji princ sjedi u automobilu na prednjem sjedalu, odmah pokraj oca koji je vozio.

Svi su se odmah zapitali kako princ William nije mislio na sigurnost vlastitog djeteta, budući da djeca trebaju sjediti u sjedalici na stražnjem sjedalu. 

Foto: News Syndication/PIXSELL

Iako to na fotografijama nije bilo vidljivo, otkriveno je kako je princ George ipak sjedio na potrebnom boosteru, stoga, po tome, članovi britanske kraljevske obitelji ipak nisu prekršili zakon.

Drugi automobil vozila je Williamova supruga Kate, a u njemu su se propisno, u svojim sjedalicama vozili princeza Charlotte (4) i princ Louis (1). Na tradicionalno blagdansko okupljanje u Buckinghamskoj palači, uz vojvodu i vojvotkinju od Cambridgea, pristigli su i brojni drugi članovi obitelji, uključujući princa Andrewa koji se u palači pojavio  bez obzira na povlačenje iz javnog djelovanja i odlasku iz Buckinghamske palače uslijed pedofilskog skandala i povezanosti s kontroverznim američkim milijarderom, Jeffreyjem Epsteinom. Već je najavljeno kako na okupljanje neće doći princ Harry i Meghan Markle, koji se sa sinom Archiejem odmaraju na nepoznatoj lokaciji. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
14:31 19.12.2019.

Raspravu, komentar o čemu?! O "kvazi kraljevskoj obitelji" u 20-im godinama 21. stoljeća?! Svašta... Cirkusanti i oni i "podanici" koji ih "štuju"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije