Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
netipična odluka

Novi problemi za Kate Middleton, ostala bez najbliže suradnice!

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
19.11.2019.
u 14:59

Njezina odluka da tako brzo ode je netipična, jer je na tom mjestu mogla biti godinama. No britanski mediji pišu kako je bivša zaposlenica željela više vremena za sebe i svoje interese.

Kate Middleton ostaje bez najbliže suradnice, osobne tajnice Catherine Quinn.

Vojvotkinja i suradnica su se rastale u dobrim odnosima, za razliku od njezine bivše zaposlenice Sophie Agnew koja je dobila otkaz kad se vratila s medenog mjeseca. 

Quinn, koja je studirala na Oxfordu nije samo pomagala Middleton sa sastancima i dužnostima već je radila na životnom planu buduće kraljice koja je pripremala projekt koji je trebao pomoći djeci izbjegavati ovisnosti i zločine

Njezina odluka da tako brzo ode je netipična, jer je na tom mjestu mogla biti godinama. No britanski mediji pišu kako je bivša zaposlenica željela više vremena za sebe i svoje interese.

Inače, Kate je otpustila dugogodišnju suradnicu Sophie Agnew nakon što se vratila s medenog mjeseca, pišu britanski mediji.
Sophie je radila za Kate sedam godina kao koordinatorica osobnih asistenata i glavna asistentica vojvotkinje od Cambridgea, a ova odluka iznenadila je osoblje dvora i njezine bližnje.

– Svi su pomalo šokirani jer je to bilo neočekivano. Čini se kao ekstremno rezanje troškova – rekao je izvor za Daily Mail, a neki nagađaju da je riječ o posljedici zahlađenja odnosa prinčeva. Sophie je bila vjerna pomoćnica Kate Middleton i išla je s njom na gotovo sva službena putovanja i ništa nije dalo naslutiti kako će ova poslovna suradnja ovako naglo doći kraju.

Sve je iznenadila odluka Kate Middleton jer dosad je Meghan Markle bila poznata po lošim odnosima sa zaposlenicima, zbog čega je u kratkom vremenu ostala bez dosta članova svog tima. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije