Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imala je čudan osjećaj

Priča poznate glumice: Srećom sam mu dala krivi broj, bio je silovatelj i ubojica

Patricia Arquette and daughter at LAX
Foto: WP#MVD/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
1/4
16.04.2021.
u 20:22

Poljubili smo se, ali nešto mi je kod tog poljupca bilo jako čudno, neki čudan osjećaj sam imala i zapravo sam se malo i prepala, napisala je na Twitteru glumica Patricia Arquette.

Glumica Patricia  Arquette podijelila je na Twitteru priču iz svoje mladosti i rekla kako je danas neizmjerno sretna što je donijela odluku koja joj je možda i spasila život. - Drugi spoj. Profesionalni  skateboarder, jako sladak. Druži se s mojim prijateljima. Poljubili smo se, ali nešto mi je kod tog poljupca bilo jako čudno, neki čudan osjećaj sam imala i zapravo sam se malo i prepala. Dala sam mu moj krivi broj telefona. Godinama poslije ubio je svoju djevojku - napisala je 53-godišnja glumica na društvenoj mreži.

Dodala je kasnije u sljedećoj objavi: - Poanta priče je vjerujte svojim instinktima. A moja kći misli da se ponašam previše zaštitnički prema njoj.  Ovom objavom pobudila je znatiželju svojih obožavatelja koji su počeli ispitivati radi li se o Marku 'Gatoru' Rogowskom, a glumica je potvrdno odgovorila. - Da, radi se o Marku. On je silovao i ubio djevojku - rekla je Patricia.

Rogowski je priznao da je 1991. godine silovao i ubio Jessicu Bergsten koja je tada imala  22. godine. Osuđen je na 31. godinu zatvora. Nije potpuno jasno kada je Arquette izašla na spoj, ali izjavila je da je to bilo puno prije tragičnog incidenta. Glumica je bila u braku s Nicolasom Cageom, a kasnije se udala za Thomasa Janea.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije