Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
40. rođendan

Jacques proslavio rođendan s gomilom hrane ispred sebe: 'Pa jedan ćevapčić valjda smijem...'

Foto: Instagram
1/12
15.04.2021.
u 12:30

U komentarima su mu mnogi pratitelji čestitali rođendan, a javila su se i neka poznata imena s hrvatske estrade, poput Nine Badrić.

Glazbenik Jacques Houdek proslavio je svoj 40. rođendan i pratiteljima pokazao kako je proveo svoj poseban dan. 

Na svojim je društvenim mrežama objavio fotografije hrane kojom je počastio svoje uzvanike. "A na kraju dana, MALO iznenađenje.. A dobro, jedan ćevapčić smijem", našalio se Jacques.

Foto: Instagram screenshot

U komentarima su mu mnogi pratitelji čestitali rođendan, a javila su se i neka poznata imena s hrvatske estrade, poput Nine Badrić. "Auuuu", napisala je mlada pjevačica Zsa Zsa na Instagramu. "I sve to samo za tebe?" napisala je pjevačica.

"Sretan rođendan! Evo krećemo prema tebi na večeru", javila se i bivša kandidatkinja Života na vagi Nina Martina Korbar. "Pa di ste?" odgovorio joj je Jacques. "Rekla je Brigita Houdek da nema više pa smo se okrenuli nazad. Dođite nam jedan dan", našalila se ona.

VIDEO>> Kim Kardashian karijeru je započela kao organizatorica ormara, a prije nekoliko dana proglašena je - milijarderkom!

Ključne riječi

Komentara 8

ZB
Zoki-Bijela
13:16 15.04.2021.

Buon Appetito

DU
dubrix
13:00 15.04.2021.

Sretan rođendan i dobar tek!

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
13:30 15.04.2021.

Kužim provokaciju, ali... Izračunaj da to pojedeš u mjesec dana, opet nije dobro... Sretan rođendan i učini nešto da ih bude više. Ako ne zbog sebe, onda zbog svoje djece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije