Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIHANA LAZOVIĆ

Prepoznajete li u mladoj pijanistici našu poznatu glumicu?

Tihana Lazović
Foto: Facebook/Screenshot
1/4
03.07.2018.
u 13:53

Svestranu Tihanu na ovogodišnjem Pulskom festivalu premijerno ćemo je gledati i u filmu "Aleksi" Barbare Vekarić. Zanimljivo je i da njena Aleksi Bergando ima svoj profil na Instagramu, kojeg prati 52 tisuće ljudi.

Naša poznata glumica Tihana Lazović (28) oduševila je prijatelje na Facebooku videom starim 16 godina. Na njemu tada 12-godišnja Tihana svira na klaviru zahtjevnu Etidu op. 299, br.29. Carla Czernyja.

Tihana je prije glume godinama svirala klavir i željela je postati pijanistica, no na kraju se ipak odlučila za glumu i oduševila u filmovima "Šuti", "Zvizdan" i "S one strane". Ipak, obitelj Lazović ima jednu pijanisticu, Tihaninu sestru Tajanu, koja je glazbenica i profesorica klavira. Svestranu Tihanu na ovogodišnjem Pulskom festivalu premijerno ćemo je gledati i u filmu "Aleksi" Barbare Vekarić.

Zanimljivo je i da njena Aleksi Bergando ima svoj profil na Instagramu, kojeg prati 52 tisuće ljudi. Na njemu objavljuje fotografije iz filma, poput fotografije s "mamom i tatom" Nedom Arnerić i Aljošom Vučkovićem.

 

Ključne riječi

Komentara 4

SO
SoloHan
14:17 03.07.2018.

Po čemu je dotična poznata, kako se postaje poznat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije