Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vruće scene s plaže

Poznate Hrvatice otvorile sezonu kupanja: Celzijus pozirala na plaži, Sonja Kovač skoknula do Italije

Foto: Instagram
1/30
09.06.2023.
u 07:45

Mnoge poznate Hrvatice uputile su se na Jadran te otvorile sezonu kupanja, a neke su i spakirale kofere te otišle na kratki odmor van granica Lijepe Naše.

Neke naše poznate dame već su otvorile sezonu kupanja, a one koje to nisu učinile u svibnju odlučile su se za to iskoristiti ovaj produženi vikend. Mnoge od njih tako su se uputile na Jadran te otvorile sezonu kupanja, a neke su i spakirale kofere te otišle na kratki odmor van granica Lijepe Naše

Plesačica Gabriela Pilić koju smo donedavno gledali u emisiji 'Ples sa zvijezdama' tako je iskoristila vrijeme te otišla na Lošinj .

Gabrijela je podijelila fotografije s broda u kupaćem kostimu čime je sugerirala i da je obavila prvi ovogodišnji kupanac.

- Najljepše godišnje doba - napisala je plesačica u opisu.

Influencerica Nives Celzijus iskoristila je priliku te pokazala kako je na Jadranu pozirala u bijelom badiću. Nives je pozirala na boku na plaži te istaknula svoju zavidnu figuru i obline. 'Mala sirena', 'Wow', 'Predivna' - bili su samo neki od pozitivnih komentara koje je dobila.

VEZANI ČLANCI:

U more je uskočila i Ecija Ojdanić koja je objavila fotografiju nastalu u moru na kojoj je pozirala u crnom bikiniju. Istaknula je svoje trbušnjake i rezultate napornog vježbanja, no, prema izrazu Ecijinog lica, možemo zaključiti kako more ipak još nije dovoljno toplo za uživanje.

- Pocrvenjela na snimanju, prvi put se okupala u moru! Ispunjen dan. A sad još malo trčanja. I u krevet do 11 - poručila je tada zaljubljenica u trčanje i vježbanje koja je mnogim ženama inspiracija za vođenje zdravog života.

Svojim 'beach bodyjem' pohvalila se i influencerica Jelena Perić koja je prvo ovogodišnje kupanje obavila u Savudriji gdje je stigla na dodjelu modnih nagrada. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Peric (@j_make_up)

No, neke poznate Hrvatice odlučile su se i otputovati van granica Lijepe Naše. Influencerica Sonja Kovač prije nekoliko dana tako je najavila da putuje, a sada je otkrila i gdje. Sonja je otišla u Italiju na Amalfi obalu, a na društvenim mrežama je pokazala kako se zabavlja te kako je u bikiniju spremna za prvo kupanje.

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

Komentara 3

Avatar Make my day
Make my day
23:08 09.06.2023.

Jel to Nives ? Nisam je prepoznao obučenu.

MA
Maslac
08:24 09.06.2023.

Nives je jedna od najljepsih zena u evropi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije