Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoreno o svemu

Poznata glumica godinama se bori s teškom bolesti, a u svojim memoarima otkriva šokantne detalje o sebi

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/9
25.05.2022.
u 07:00

U knjizi Selma Blair piše o traumatičnim situacijama i kako je bila žrtva silovanja i otvoreno govori o tome kako je dva puta pokušala počiniti samoubojstvo.

Glumica Selma Blair konačno je objavila svoje memoare "Mean Baby" u kojima piše o svojim životnim uspjesima i neuspjesima, javno progovara o propalim vezama, ovisnosti, odnosu s majkom od koje je, kako piše u knjizi, naslijedila dramatičnost i crtu ekscentričnosti.

U knjizi Blair piše o traumatičnim situacijama i kako je bila žrtva silovanja i otvoreno govori o tome kako je dva puta pokušala počiniti samoubojstvo. Prvi put je to pokušala zbog neuzvraćene i nesretne ljubavi i tada je bila studentica i piše kako je muškarac kojeg zove Todd bio razlog zbog kojeg se odlučila na taj strašan korak i u memoarima je opisala kako je pokušala samoubojstvo.

- Ušla sam u njegovu kući. Popila sam šaku tableta i otišla u njegovu kupaonicu gdje sam sjela na pod i pila tekilu. No, u zadnji tren me uhvatila panika. Na kraju je njegova mama zvala Hitnu pomoć koja me odvela u bolnicu - opisala je glumica kojoj je prije nekoliko godina dijagnosticirana multipla skleroza. U knjizi piše i o tome i kaže kako je tek sada shvatila da je simptome ove bolesti primjećivala već u mladosti, a često je te simptome pokušavala riješiti kojom čašicom alkohola više. 

- Koliko god tužno zvučalo, mislim da možda ne bih preživjela te godine bez alkohola. Sada znam da sam imala simptome MS-a i da sam se pokušavala samoliječiti alkoholom - napisala je u knjizi. 

VIDEO Proba Prljavog kazališta za predstojeću turneju

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije