Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio je odlične volje

Posljednja Flintova fotografija: Dva dana prije smrti oborio je vlastiti rekord

Foto: Press Association/Pixsell
1/3
05.03.2019.
u 22:30

Keith je bio odlične volje i u dobroj formi, stoji uz posljednju fotografiju preminulog glazbenika koja je objavljena na Twitteru.

Frontmen britanske grupe 'Prodigy', Keith Flint, preminuo je jučer u svom domu u Essexu. Njegov kolega iz benda Liam Hewlett potvrdio je da si je pjevač oduzeo život.

Vijest o njegovom samoubojstvu šokirala je glazbeni svijet, a takav scenarij baš nitko nije mogao predvidjeti. Samo dva dana ranije Keith je sudjelovao na utrci tijekom koje je oborio svoj osobni rekord. Upravo tamo snimljena je njegova posljednja fotografija koju je na Twitteru objavio novinar Rob Hadgraft.

- Tužne vijesti o Keithu Flintu stižu samo dva dana nakon što je bio odlične volje i u dobroj formi sudjelujući u utrci u Chelmsford Parku. Postigao je svoj osobni rekord od oko 21 minute - napisao je u opisu fotografije.

Fotografija je shrvala Flintove mnogobrojne obožavatelje koji su u nevjerici ostavljali oproštajne poruke ispod objave.

Inače, grupa The Prodigy jedna je od najuspješnijih britanskih grupa svih vremena. Svjetsku slavu doživjeli su početkom 90-ih godina, kada su bili pioniri europske rave scene. Singlovi poput "Breathe" i "Firestarter" bili su broj 1 u mnogim europskim zemljama. Izdali su sedam albuma, a posljednji je izašao prošle godine.

Pogledajte i koji su poznati voditelji i glumci umrli na snimanju.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
06:34 06.03.2019.

1993-1998 lijepa vremena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije