Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila objavom

Hrvatska voditeljica objavila intimne fotografije: Barbie Horror Picture Show!

Barbara Kolar
Foto: Instagram
08.08.2017.
u 18:45

Omiljena voditeljica Barbara Kolar na Instagramu je spontanom i nadasve simpatičnom objavom oduševila pratitelje

Omiljena voditeljica Barbara Kolar na Instagramu je spontanom i nadasve simpatičnom objavom oduševila pratitelje, ali i pokazala kako prava ljepota izvire iz unutrašnjosti.

 

- Barbie Horror Picture Show! Ili hitni poziv za inventuru u mobitelu - Ne znam zašto čuvam loše fotke s mora. Godinama! Valjda da se u neki bezvezni ponedjeljak imamo čemu smijati. #nofilter Ne lažimo se, stavila bih ja koji da mislim da ima pomoći... - napisala je Barbara. ni ne sluteći kako će pokrenuti lavinu komentara.

- Kao vino, što starija, to bolja i ukusnija - hvalili su je fanovi, kojima njene #nofilter fotografije nisu uopće 'tako grozne'.

I dok su je neki uspoređivali sa slavnom platinastom glumicom Charlize Theron, bilo je i onih koje je podsjetila na 'bijelu Brenu'.

Komentara 9

KO
komentant
16:47 08.08.2017.

Ona je samo pokazala kako izgleda izgleda kad se umije ili otušira prije kreveta. Stvarno ta šminka može učiniti nemoguće i sakriti izgled ovako čega.

SU
Sunčica11
02:43 09.08.2017.

ovo su zaista intimne fotografije

GR
grodar
19:15 08.08.2017.

Omiljena? Ahahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije