Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNE VIJESTI

VIDEO Pogledajte emotivni video u kojem Kate Middleton objavljuje da ima rak

Kate Middleton
Twitter/Kate Middleton
22.03.2024.
u 19:36

Pojedinosti o raku nisu otkrivene, ali Kensingtonska palača kaže da je uvjerena da će se princeza potpuno oporaviti.

Princeza od Walesa Kate Middleton ima rak. Nakon što su testovi otkrili ovu bolest, Catherine je započela s liječenjem. Kate, koja je posljednja tri mjeseca izbjegavala javnost, sada se pojavila u videoizjavi u kojoj je otkrila da boluje od karcinoma. "Dobro se osjećam i svakim danom postajem sve jača", izjavila je

Pojedinosti o raku nisu otkrivene, ali Kensingtonska palača kaže da je uvjerena da će se princeza potpuno oporaviti. U princezinoj izjavi objašnjava se da kada je u siječnju imala operaciju abdomena, nije se znala da postoji rak. "Međutim, testovi nakon operacije pokazali su da postoji rak. Moj liječnički tim stoga je savjetovao da se podvrgnem preventivnoj kemoterapiji i sada sam u ranoj fazi tog liječenja", otkrila je princeza. 

Rekla je da misli na sve one koji su pogođeni rakom, dodavši: "Za sve koji se suočavaju s ovom bolešću, u bilo kojem obliku, molimo vas da ne gubite vjeru i nadu. Niste sami." Dodala je kako je oporavak od operacije dugotrajan i da joj je prioritet njezina obitelj. 
"William i ja učinili smo sve što možemo da obranimo svoju obitelj i riješimo ovo privatno, zbog naše djece. Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je prikladan i da ih uvjerimo da ću ja biti dobro", priznala je Kate Middleton ne skrivajući nadu za oporavak i ozdravljenje. 

Palača je također komentirala da će princ William biti odsutan te da će sve vrijeme biti uz suprugu Kate i djecu. Par se posljednjih mjeseci suočio s ozbiljnim nagađanjima o njihovu braku i Williamovoj nevjeri te razlogu zašto Kate nije mjesecima viđena u javnosti. "Imati Williama uz sebe je također veliki izvor utjehe i sigurnosti. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali i mnogi od vas. Oboma nam to puno znači", poručila je Kate.

VEZANI ČLANCI:

Od raka se istovremeno liječi i britanski kralj Karlo III. Ranije je, da podsjetimo, Buckinghamska palača objavila da je britanskom kralju nakon rutinske operacije povećane prostate dijagnosticiran rak, pritom ne otkrivajući o kakvom je karcinomu riječ. Upravo zbog svojeg zdravstvenog stanja bio je primoran otkazati sve svoje javne angažmane. 

Kate Middleton
1/21

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
21:32 22.03.2024.

ako ne prate kraljeviće onda im uvale serijal o nekoj bolesnoj životinji iz ZOO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije