Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija premijera

Plenković uputio izraze sućuti obitelji Rahimovski: 'Sa žaljenjem sam primio vijest o iznenadnom odlasku'

Foto: Luka Stanzl/Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/8
23.01.2022.
u 12:53

- Sa žaljenjem sam primio vijest o iznenadnom i preranom odlasku našeg cijenjenog glazbenika Akija Rahimovskog. U pet desetljeća iznimne glazbene karijere, posebno kao pjevač Parnoga valjka, svojim je osebujnim glasom doticao srca mnogih naših naraštaja - istaknuo je Plenković.

Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković uputio je izraze sućuti obitelji u povodu smrti glazbenika Akija Rahimovskog.

"Sa žaljenjem sam primio vijest o iznenadnom i preranom odlasku našeg cijenjenog glazbenika Akija Rahimovskog. U pet desetljeća iznimne glazbene karijere, posebno kao pjevač Parnoga valjka, svojim je osebujnim glasom i sugestivnim, emotivnim izvedbama doticao srca mnogih naših naraštaja. Njegovim odlaskom hrvatska glazbena scena izgubila je vrsnoga rock-umjetnika, čije će note i stihovi ostati trajno upisani u glazbeno sjećanje generacija. U ovim bolnim trenucima obitelji i prijateljima, uime Vlade i osobno, šaljem izraze iskrene sućuti", stoji u poruci premijera Plenkovića. 

Foto: Luka Stanzi/Pixsell

Podsjetimo, Aki Rahimovski preminuo je nakon što mu je iznenada pozlilo tijekom šetnje s partnericom i 2-godišnjom kćeri. Odmah je prevezen u bolnicu u Novo Mesto, no nažalost nije mu bilo spasa. Što je uzrok smrti još uvijek nije poznato. Iz izvora bliskih pjevaču doznali smo da su Akiju nekoliko dana ranije u jednoj zagrebačkoj klinici ugrađena četiri stenta. Svi oko njega vjerovali su kako je to kraj ozbiljnim zdravstvenim problemima. Aki se stoga i vratio u Sloveniju, no sudbina je, nažalost, odlučila drukčije. Poznato je da je Aki i ranije imao zdravstvenih problema. U travnju 2018. godine doživio je lakši moždani udar zbog čega su svi koncerti benda neko vrijeme bili otkazani.

VIDEO Kristijan Rahimovski javno se oprostio od tate i rasplakao mnoge: Tatek moj, sad odmori, pa rokaj gore s ekipom

 

Komentara 2

GO
Gokur
13:58 23.01.2022.

"...čije će note i stihovi ostati trajno upisani u glazbeno sjećanje generacija" Ovim dokazuje da nema pojma o pokojniku jer Aki nikad nije pisao note i stihove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije