Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice predoziranja

Pjevačicu Demi Lovato minute su dijelile od smrti, preživjela je srčani i tri moždana udara

Foto: instagram
1/6
18.02.2021.
u 14:52

Šest godina je bila čista i onda je u srpnju 2018. godine pokleknula i došla do točke koja ju je skoro odvela u smrt, a o svemu tome odlučila je progovoriti u dokumentarcu koji premijeru ima 23. veljače.

Minute su dijelile pjevačicu Demi Lovato od smrti kada se prije tri godine predozirala i liječnicu nisu imali velikih nada kako će preživjeti, otkrila je ova 28-godišnja pjevačica u najavi svog dokumentarca "Dancing with the devil" koji će premijerno biti prikazan 23. veljače na Youtubeu. Kroz četiri nastavka ovog dokumentarca Demi, njezini prijatelji i obitelj će pričati o tome što ju je dovelo do kobnog predoziranja 2018. godine i kako se uspjela othrvati drogi i alkoholu i vratiti mentalnu snagu. - Imala sam tri moždana udara i srčani udar. Liječnici su mi rekli da me samo pet do deset minuta dijelilo od smrti. Sve to ostavilo je posljedice na mom mozgu i još danas se oporavljam od svega. Moždani je naštetio i mom vidu i zbog toga više ne vozim automobil - ispričala je pjevačica u najavi dokumentarca i dodala da je poput mačke i ima devet života. Rekla je kako zbog posljedica koje je pretrpjela nakon tri moždana udara dugo vremena nije mogla ni čitati.

Foto: REUTERS

- Imala sam problema s vidom i to mi je stvaralo poteškoće, pogotovo kod čitanja tako da je bilo pravo čudo kad sam dva mjeseca nakon moždanog mogla čitati - govori Demi u najavi dokumentarca. Redatelju dokumentarca Michaelu D. Ratneru Lovato je omogućila pristup dosad nepoznatim informacijama iz njezinog privatnog života kao i onima iz glazbenog svijeta koji su poznavali samo njezini najbliži suradnici. Glazbenica je odlučila ogoliti dušu pred kamerama i ispričati kakve traume su prethodile predoziranju i sve ovo napravila je s ciljem da osvijesti društvo koliko je važno govoriti o mentalnom zdravlju. -Zahvalna sam što sam uspjela krenuti na ovo putovanje suočiti se s prošlošću i napokon je podijeliti sa svijetom - rekla je. Demi Lovato 24. srpnja, samo dva dana prije nego što je trebala izaći na pozornicu u New Jerseyu, je prevezena u bolnicu u Los Angelesu nakon što je pretrpjela predoziranje opioidima.

- Tog dana prešla sam liniju koju nikada prije nisam prešla - priznaje pjevačica kojoj je život tada spasio tjelohranitelj koji ju je pronašao kako nepomično leži na podu i skoro se ugušila dok je pokušavala povratiti. Samo dan prije u svojoj vili na Beverly Hillsu organizirala je rođendansku zabavu i u kolovozu Lovato izlazi iz bolnice i sljedeća tri mjeseca će provesti u klinici za odvikavanje. Baš u ožujku te 2018. godine glazbenica je proslavila proslavila šest godina otkako nije okusila kap alkohola niti je uzimala drogu u tom periodu.

Foto: Press Association/PIXSELL

Prije godinu dana bila je gošća kod Ellen DeGeneres i tada je pričala o svom mentalnom zdravlju i ovisnostima s kojima se borila od tinejdžerskih dana kada je i počeo njezin uspon u glazbi, a govorila je i o poremećaju u prehrani koji ima kao i o bipolarnom poremećaju koji joj je dijagnosticiran. U dokumentarcu koji će biti prikazan na YouTubeu pojavljuju se i Demini bliski prijatelji Elton John i Christina Aguilera koji su svjedočili tijekom godina s kakvim demonima se susretala njihova prijateljica, a o njezinom odrastanju i problemima koje joj je donijela slava pričat će i Demina mama, očuh i sestra.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagabria5
19:06 18.02.2021.

Pa šta se guraju u tu estradu kad ne znaju trpjeti posljedice. Nema tu ništa, sve je to isprazno i bez smisla. Nemaju današnji mladi motiv za uhvatiti se nečega pa onda biraju pogrešne puteve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije