Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Šalati

Elemental najvećim koncertom u Zagrebu proslavio 25 godina karijere, Remi stigla u izazovnom outfitu

Zagreb: Najveći samostalni koncert grupe Elemental  povodom 25 godina karijere
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/23
04.06.2023.
u 09:12

Četvrt stoljeća na sceni Elemental je sa svojom vjernom publikom slavio na zagrebačkoj Šalati pjevajući uglas najveće hitove iz bogate karijere kao što su „Goli i bosi“, „Prokleta ljubav“, „Bolji si“, „Malena“, „Zašto te imam“, „Iz dana u dan“ ili „Tako lijepa“

Sinoć je u Zagrebu održan najveći samostalni koncert kultne zagrebačke hip hop grupe Elemental povodom 25 godina karijere. Četvrt stoljeća na sceni Elemental je sa svojom vjernom publikom slavio na zagrebačkoj Šalati pjevajući uglas najveće hitove iz bogate karijere kao što su „Goli i bosi“, „Prokleta ljubav“, „Bolji si“, „Malena“, „Zašto te imam“, „Iz dana u dan“ ili „Tako lijepa“. Pjevačica Remi obožavatelje je iznenadila primamljivim outfitom koji je odjenula za ovu posebnu priliku. Na Šalatu je stigla odjevena sva u crno, a na sebi je imala čipkasti kombinezon i crne kratke hlačice ispod kojih je imala također čipkaste najlonke te crnim štikle.

Foto: Neva Zganec/PIXSELL

Svoju punoljetnost 2016. godine Elemental je u Domu sportova obilježio dotad najvećim samostalnim nastupom, kada je okupio 4500 ljudi, 20. je godinu proslavio objavljivanjem biografije „Sve, samo ne romantika!“, koju je napisao Marko Podrug, i prvog kompilacijskog albuma „XOXO“, a za 25. godišnjicu ponovno planiraju podignuti letvicu. 

Otkad su 1998. započeli kao uigrana trojka, Elemental je prerastao u sedmeročlani bend s eklektičnim live nastupima. Posljednji studijski album „Ilica“ objavljen je isključivo digitalno, a bend najavljuje uskoro nove pjesme.

3.6.2023., Zagreb - Najveci samostalni koncert grupe Elemental povodom 25 godina karijere. Photo: Neva Zganec/PIXSELL
Foto: Neva Zganec/PIXSELL

VEZANI ČLANCI:

Elemental redovito nastupa na glazbenim festivalima širom regije te je koncertno jedan od traženijih bendova, a slavljeničkim koncertom na stadionu Šalata još su jednom dokazali da njihove pjesme nisu olako nagrađene glazbenim statuama. Iza njih je osam albuma, 40 spotova i 60 milijuna pregleda na YouTubeu, uz 120.000 pratitelja na društvenim mrežama i gotovo 1000 live nastupa, a zagrebačkim koncertom otvorili su novo koncertno ljeto.

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

Ključne riječi

Komentara 1

BO
boom
17:36 04.06.2023.

Nekad su pjevacice bile dame, dive. Danas ovakve...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije