Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči nastupa u Srbiji

Petar Grašo: 'Proputovali smo cijeli svijet, ali ovo što smo doživjeli u Leskovcu nismo nigdje'

Koncert Petra Graše u Areni Zagreb
Foto: Mario Poje
1/16
29.08.2023.
u 19:22

Pjevač Petar Grašo nastupio je na manifestaciji Roštiljada u Leskovcu, a prije nastupa otkrio je tko mu pravi društvo te kako se osjeća.

Pjevač Petar Grašo (47) zapjevao je u Leskovcu na manifestaciji Roštiljada gdje je dočekan s oduševljenjem, a i sam je bio radostan zbog nastupa.

- Prvi put sam u Leskovcu. Moja ekipa i ja proputovali smo cijeli svijet i malo je toga što nismo vidjeli. Iščekivao sam koncert u Leskovcu zbog nekih svojih dragih kolega i prijatelja koji su mi govorili proteklih godina koliko je lijepa ta manifestacija – rekao je prija koncerta za srpski Kurir te otkrio da je poveo i pratnju. Naime, Grašo je bio u društvu svojih roditelja, oca Zorana i majke Snježane.

- Moja obitelj i ja toliko volimo gastronomiju i toliko smo čuli o gostoljubivosti ovog grada, da su moji roditelji, koji su već u godinama i ne putuju baš često, došli sa mnom i s nekim dragim prijateljima. Što se tiče hrane, mi smo kao obitelj dugi niz godina u restoranskom poslu i radimo s hranom vrhunske kvalitete. Ali ovo što smo doživjeli, pogotovo što se tiče roštilja, što je zaštitni znak Leskovca, tu ste prvaci svijeta i mislim da ste u svjetskoj kategoriji što se tiče srčanosti i gostoljubivosti – zaključio je pjevač.

VEZANI ČLANCI

Inače, Grašo je nedavno progovorio i o svom puncu Tončiju Huljiću. 

- Kakav je Tonči Huljić kao punac? Ja sam njemu odličan, a on je meni očajan - u šali je rekao Petar i dodao:  - Dok kuham vrijeđa me da to sigurno neće biti dobro, onda kad ja to skuham sve pojede, sve popije, onda vi procijenite tko je kome tu dobar – rekao je Petar tada.

VIDEO Mijoković iskreno: 'Prije ovoga nisam znala ni pričati, za sve sam bila glupa Simona'

 

Ključne riječi

Komentara 14

DU
Deleted user
20:20 29.08.2023.

Za ovog graška bilo bi najbolje da se zauvijek preseli u Leskovac. I živi sretno do kraja života. Ne vjerujem da bi netko zaplakao na rastanku.

Avatar Purger_1993
Purger_1993
20:36 29.08.2023.

Bija san i ja u leskovcu tu odma iza lučkog ali nisam zna da piva tamo niti san vidija neku veštu. Neznan šta vi mrzite leskovac ja volin i leskovac i lučko i brezovcu sva sela uz autoput

PR
prajdali100
20:28 29.08.2023.

Što čekaš uđi u posao sa roštiljem i mućkalicom ! Otvori tamo neki restoran i neka ti je sa srećom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije