Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okrutni komentari

Paris Hilton progovorila o napadima na njezinog sina: 'Srce mi se slomilo'

Paris Hilton
Foto: Instagram/ParisHilton
1/7
02.12.2023.
u 21:30

Prošloga mjeseca Hilton je objavila niz fotografija na kojima je pozirala sa sinom, a on je na sebi imao preslatku Burberry kombinaciju. No, nekin pratitelji počeli su u komentarima spominjati veličinu njegove glave

Reality zvijezda i poduzetnica Paris Hilton (42) i njen suprug Carter Reum (42) u siječnju ove godine postali su roditelji prvog djeteta, a kako bi se ostvarili u ulogama roditelja pomogla im je surogat majka. Bebi su nadjenuli ime Phoenix. Sretne vijesti rado je odmah podijelila s pratiteljima, a poslije je često objavljivala njegove preslatke fotografije.

Prošloga mjeseca Hilton je objavila niz fotografija na kojima je pozirala sa sinom, a on je na sebi imao preslatku Burberry kombinaciju. No, nekin pratitelji počeli su u komentarima spominjati veličinu njegove glave, pa i tvrditi da nešto zdravstveno nije u redu s njim. To je reality zvijezdu posebno rastužilo.

Paris Hilton
1/9

- Nisam mogla vjerovati da mogu biti toliko bezobrazni i zlobni oko nevine bebe. Možete reći što god želite o meni, ali je ovo moj mali anđeo. Ako netko ikad kaže nešto kako bi povrijedio njegove osjećaje, uvijek ću bit tu da ga zaštitim - rekla je za magazin People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Hilton je rekla i kako inače ignorira negativne komentare, ali nije mogla šutjeti jer je u pitanju bilo njeno dijete. - Obično im ni ne odgovorim, ali mi se srce slomilo jer postoje tako okrutni ljudi na svijetu. Toliko su jadni u svojim životima da idu i pričaju o djetetu na takav način - dodala je Paris.

Uz to, zahvalila se i svima koji su stali uz nju u tim trenucima.

Podjsjetimo, prije koji dan otkrila je nove sretne vijesti. Naime, uskoro će im doći i djevojčica, a nju će nazvati London.  - Zahvalna na mojoj djevojčici - napisala je uz fotografiju odjeće za bebe.

VEZANI ČLANCI

 

Inače, Paris i Carter vjenčali su se u studenom 2021. godine nakon dvije godine veze. Poduzetnici i reality zvijezdi ovo je prvi brak, a par je sve proslavio odlaskom na romantično putovanjem na bajkovitim Maldivima. Dodajmo da su Paris ovo bile četvrte zaruke, a par se zaručio početkom prošle godine, malo uoči Valentinova, a velike pripreme za grandiozno vjenčanje na djedovom imanju u Bel-Airu njezini obožavatelji mogli su pratiti u serijalu 'Paris in Love' na Peacock TV-u budući da je Paris svaki korak snimala.

VIDEO Tomislava Dukić nova je Miss Hrvatske

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije