Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanosna grešnica

'Ove sam godine na svojim greškama dovoljno naučila'

scarlett johansson
pixsell
13.12.2011.
u 09:29

Scarlett Johansson progovorila je o svim krizama koje je proživljavala protekle godine.

Gostujući u televizijskom showu Today u New Yorku, glumica Scarlett Johansson kazala je kako je podnijela mnoge poraze koji su joj s dogodili ove godine. Priznala je da je nakon razvoda i skandala s golišavim fotografijama koje su procurile na internet, a koje je slala bivšem suprugu dok su još bili u braku,  postala mnogo opreznija i pametnija.

– Imala sam sreće jer sam u teškim trenucima bila okružena ljudima koji me vole i žele mi dobro. Sve moje pogrešne odluke na kraju su me nečemu naučile – strpljenju i toleranciji. Imam svoje uspone i padove. Važno je znati suočiti se s problemom – kaže Scarlett kojoj nije bilo nimalo milo kad je doznala da se njen bivši ludo zaljubio u seksi plavušu Blake Lively. Uživala je u njegovoj pažnji i nakon razvoda jer Ryan nikako nije mogao preboljeti njihov prekid, no otkad je s Blake, sve ga je manje briga za bivšu kojoj je konačno rekao zbogom.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije