Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon tretmana

Ovakvu je ne viđamo često: Žanamari Perčić pokazala lice bez trunke šminke: 'Prirodna ljepota'

Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/10
27.10.2022.
u 20:15

Nakon uspješnog tretmana, Žanamari se pohvalila izgledom svoje kože te je pokazala kako izgleda ''u prirodnom izdanju'', a pratitelji su se složili da izgleda sjajno.

Pjevačica Žanamari Perčić (40) redovito pratitelje počasti provokativnim fotografijama i snimkama iz teretane gdje naporno vježba, a sada je pokazala lice bez trunke šminke nakon tretmana SkinPena. Riječ je o tretmanu koji potiče kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuje izraženost ožiljaka, strija, hiperpigmentacije i bora.

Nakon uspješnog tretmana, Žanamari se pohvalila izgledom svoje kože te je pokazala kako izgleda ''u prirodnom izdanju'', a pratitelji su se složili da izgleda sjajno.

''Ljepotica'', ''Divna'', ''Prekrasna'', ''Prirodna ljepota'', ''Sjajno'', ''Top si bez šminke, češće to furaj'', ''Čudo'', ''Vrh'', ''Wow'', samo je dio komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

Perčić je u posljednje vrijeme često isticala koliko vježba i koliko vremena provode u teretani. Sada je o tome progovorila i u intervjuu.

- Pa zapravo ne izlazim iz teretane, ali nije me to ponijelo toliko zbog fizičkog izgleda, nikad nisam imala problema s kompleksima, ali mi je bilo bitno zbog mentalnog balansa- ispričala je Žanamari za InMagazin te objasnila kako pazi na prehranu.

- Muž kuha, ja volim jesti odmah kad dođem iz teretane pa ga nazovem da mi spremi, ali nje to ništa komplicirano. Jedem piletinu, posni sir, jaja, ribu, dakle sve što sadrži protein. Pojedem nekad i ugljikohidrate jer ja stvarno ne želim smršavjeti - pojašnjava. Objasnila je i da ima celulita.

- Pa što je žena bez celulita! Malo masnog tkiva je dobrodošlo i nikako to cure nemojte izgubiti, to je, ako ništa drugo, sada ekstremno in – dodala je Žanamari koja nosi titulu jedne od najzgodnijih Hrvatica.

VIDEO Tko je supruga novog britanskog premijera? Njeno bogatstvo procjenjuje se na 500 mil. funti, obitelj je imućnija od Charlesa III.

 

Ključne riječi

Komentara 4

AD
adisan
20:41 27.10.2022.

Kad ne budu imale stražnjicu u ustima i posađene i nasađene obrve i balvane u obrazima i inače iskidano i zakrpljeno lice, onda će to biti blizu prirodnog izgleda. Zato ne lažite.

DU
Deleted user
20:34 27.10.2022.

Hm, bolje da je imala više šminke..... Neke stvari trebaju ostati tajna i nedodirljive širokoj javnosti.

AM
Amfc
22:31 28.10.2022.

Nema tu ništa prirodno osim očnih jabučica 😓

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije