Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Ovaj par mnogima je vratio vjeru u ljubav, a njihova priča traje i nakon showa

Foto: RTL
1/7
12.08.2023.
u 13:33

Žive na njegovom imanju Brštanovo pokraj Klisa, Zoran se i dalje bavi poljoprivredom, a Suzi uspješno s poslovima na imanju usklađuje rad u svom frizerskom salonu u Splitu. Zoran je otkrio da imaju pune ruke posla, pa odmor ne planira.

U showu 'Ljubav je na selu' farmer Zoran zaljubio se u Splićanku Suzi, jednu od kandidatkinja. Romansa je potrajala i uznapredovala pa su se Zoran i Suzi oženili i sada su u braku već više od dvije godine. Žive na njegovom imanju Brštanovo pokraj Klisa, Zoran se i dalje bavi poljoprivredom, a Suzi uspješno s poslovima na imanju usklađuje rad u svom frizerskom salonu u Splitu. Zoran je otkrio da imaju pune ruke posla, pa odmor ne planira. 

"Ne planiram odmor. Ovdje se u znoju kupam. Vadim krumpire, luk..." rekao je za RTL.hr

Ipak, par je otkrio da će se za Veliku Gospu odmoriti i družiti. 

"Bit će fešta i skupljamo se cijelo društvo."

Par se odlično slaže i ne odvajaju se jedno od drugoga, a bivša kandidatkinja otkrila je  da im se u životu nije skoro ništa promijenilo, te da ona još uvijek radi kao frizerka dok se njen suprug bavi poljoprivredom. Na život na imanju se, kaže, naviknula. Odaje da su podijelili zadatke na imanju. 

VEZANI ČLANCI:

- Pomažemo jedan drugome, ponekad ja čupam travu i sadim cvijeće, a on pere veš i kuha ručak. Zaista nema pravila - izjavila je ranije za RTL

Suzi kaže da se nikada nije nadala da će pronaći ljubav u showu. 

- Nisam se nikad nadala, nije mi padalo na pamet. Išli smo se igrati i on i ja i sve je bila igra slučajeva.Sudjelovanje u showu je bilo jedno jako lijepo iskustvo koje mi je donijelo jednu pozitivnu i vedru osobu u život za koju se nisam nadala da ću ju ikad pronaći. Svađali smo se i mirili, ali nekako uvijek zaboraviš na te grube stvari i razmišljaš o lijepom jer voliš tu osobu.

Podsjetimo, Zoran se prijavio u show 'Ljubav je na selu', a nakon upoznavanja s kandidatkinjama, znao je da je Suzi ona prava. Sudjelovanje u showu je nastavio, a na svoju farmu je pozvao još Renatu Šapinu i Julijanu Slijepčević. Renata je prva otišla kući, na vlastiti zahtjev te s farmerom nije ostala u kontaktu. S druge strane s Julijanom je od početka imao prijateljski odnos koji se nastavio i do danas.

VIDEO Ella nije jedina: Ovi slavni parovi rekli su zbogom svojim brakovima u 2023. godini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije