Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bilo tako savršeno

Ova manekenka sada ima savršeno lice, a ovako je izgledala prije operacija

Foto: Instagram
1/7
12.06.2020.
u 22:25

Bella Hadid tvrdi da nije ništa radila na licu, ali fotografije iz tinejdžerskih dana otkrivaju da je izgledala dosta drugačije.

Jedna od najuspješnijih manekenki mlađe generacije Bella Hadid danas zarađuje milijune zahvaljujući svom izgledu. Poznata manekenka u tinejdžerskim danima izgledala je nešto drugačije nego danas i ona tvrdi da su promjene na njenom licu rezultat odrastanja u što je teško povjerovati. Ona negira da je bila na estetskim zahvatima, ali fotografije od prije nekoliko godina i one novijeg datuma pokazuju kako je sigurno operirala nos.

1/26

Na fotografiji na kojoj je u društvu mame Yolande i njezinog tadašnjeg supruga Davida Fostera Bella ima 14 godina i vidljivo je kako je tada imala tanje usne i drugačiji nos. Stručnjaci za estetsku kirurgiju kažu kako je Bella osim operacije nosa koristila i botoks kako bi podigla luk obrve i da ga je koristila i na jagodicama lica kako bi bile izraženije i izduženije. Upravo zbog svih ovih karakteristika njezinog lica znanstvenici su prošle godine Belli dodijelili titulu najljepše žene na svijetu, baš zbog njenih crta lica.

Yolanda Hadid, David Foster and Bella Hadid at the 15th Annual Andre Aggasi Grand Slam for Children at Wynn Hotel and Casino, Las Vegas, NV Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: AJM/Press Association/PIXSELL

Čak ju je i majka Yolanda branila i u svojim intervjuima je isticala kako njezine kćeri nisu koristile ni botoks ni filere jer znaju da ih je ona koristila i imala je problema i zato su njezine kćeri protivnice botoksa. Znanstvenici su objašnjavajući zašto su upravo Bellu izabrali za najljepšu ženi rekli kako ima savršene crte lice i njihov izračun pokazao je kako ima savršene proporcije.

 

Ključne riječi

Komentara 2

LA
lajh1985
03:33 13.06.2020.

Meni na ove prve 4 slike izgleda ljepse nego na drugih 3

Avatar ucjena
ucjena
10:37 13.06.2020.

Tjelo da, lice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije