Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD CIBONE

Otkazan je koncert Gorana Bareta i Majki u Zagrebu, pjevač otkrio što se dogodilo: 'Žao mi je'

Zagreb: Pjevač Goran Bare
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/14
28.09.2023.
u 11:40

– Žao mi je što se ovo dogodilo, ali s obzirom na to da se radi o tehničkim i sigurnosnim razlozima, morali smo otkazati. Ne brinite, idemo dalje, bitno je da će koncerta biti – ja sam spreman! – rekao je Bare

Zbog tehničkih i sigurnosnih razloga koncert Gorana Bare i Majki koji se trebao održati 30. rujna u Košarkaškom centru Dražena Petrovića otkazan je te će se do kraja godine održati na novoj lokaciji u Zagrebu koja će biti poznata već idući tjedan. Kupljene ulaznice moći će se zamijeniti ili će se dobiti povrat novca. Vijest o otkazivanju koncerta potvrdio je i sam Bare:

– Žao mi je što se ovo dogodilo, ali s obzirom na to da se radi o tehničkim i sigurnosnim razlozima, morali smo otkazati. Ne brinite, idemo dalje, bitno je da će koncerta biti – ja sam spreman!

Kako neslužbeno doznajemo, zagrebačka dvorana pala je na tehničkom pregledu, zbog čega se tamo ne može održati koncert. 

VEZANI ČLANCI: 

Menadžer i član benda Alen Tibljaš poručio je na gostovanju na Top radiju:

– Rock putovanje Goran Bare & Majke tour nakratko je zaustavljeno, ali budite sigurni da će koncert koji će se održati do kraja godine biti za pamćenje. Dobre stvari vrijedi čekati! Svima hvala na razumijevanju!

Ivan Belko uime organizatora naglasio je kako kupljene karte neće propasti.

– Svi koji su kupili karte moći će ih zamijeniti ili dobiti povrat novca preko Eventima. Ispričavamo se svima zbog eventualnih neugodnosti.

Podsjetimo, Bare je ovog tjedna gostovao u emisiji "Kod nas doma" na HRT-u, gdje je govorio o današnjoj glazbenoj sceni.

– Ovo što sad čujem na radiju, to mi ne zvuči na ništa zapravo… Ne želim nikog vrijeđati, ali jednostavno to je udaranje, nekakve djevojke pjevaju: "Aaa move your body, ovo-ono, tamo-vamo, trči, vrati se, donesi..." – opisao je Bare i dodao kako mu se ne sviđaju ni spotovi.

– Ono, ti spotovi su ogavni. Ne bih htio… Počet ću, onda me nitko neće moći zaustaviti i onda će biti belaja – kazao je Bare i odgovorio na pitanje o tome osjeća li tremu prije koncerta.

– Ja sam već toliko dugo na sceni da je to meni uobičajeno stanje. Sve ima svoju ljepotu i svoju ružnu stranu. To je moj posao, to je moje zanimanje, to je moj život, to je sve što sam ja, to najviše volim, s tim se bavim i sretan sam zbog toga – istaknuo je Bare. 

VIDEO: Nikolina Pišek doživjela pravu dramu na cesti: 'Vikala je na mene pa mi ostavila poruku'

Ključne riječi

Komentara 13

LE
let3
12:58 28.09.2023.

Odlično je opisao što se može čuti na radiju.

Avatar bozijo
bozijo
13:02 28.09.2023.

"Šlog" je iskrivljena posuđenica iz njemačkog jezika.Original je schlag=šlag=moždani udar,udar,pogodak i ta se riječ udomaćila u Hrvatskoj.Šlog je u Srbiji jer tamo moraju malo iskriviti original i to proglasiti starom srpskom riječi.

Avatar boring2
boring2
14:52 28.09.2023.

Bare & Majke...rijetka pojava i jedina naša prava RnR biljka. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije