Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi za pjevačicu

Cher se susreće s bizarnim optužbama, bivša snaha tvrdi da je otela vlastitog sina

Versace FW23 Show
Foto: KH1
1/7
28.09.2023.
u 11:25

77-godišnja glazbenica optužena je da je otela vlastitog sina Elijaha Blue Allmana kako bi ga spriječila da se pomiri sa svojom tadašnjom suprugom

Slavna američka pjevačica Cherilyn Sarkisian, poznatija pod umjetničkim imenom Cher, trenutno se susreće s bizarnom optužbom. Naime, 77-godišnja glazbenica optužena je da je otela vlastitog sina kako bi ga spriječila da se pomiri sa svojom tadašnjom suprugom. Cher je angažirala četvoricu muškaraca za otmicu, a sve je otkriveno nakon što su u medijima objavljeni dokumenti o razvodu.  

Versace FW23 Show
1/16

Inače, Elijah Blue Allman (47), sin Cher i pokojnog rock velikana Gregga Allmana, podnio je zahtjev za razvod od svoje supruge Marieangele King 2021. No, u studenom 2022. par se navodno ponovno povezao na 12 dana kada su četiri muškarca navodno ušla u njihovu hotelsku sobu u New Yorku i oteli Allmana 30. studenoga, na godišnjicu njihovog braka.

VEZANI ČLANCI:

- Obzirom na pristojno vrijeme vjerujem da ćemo se pomiriti. No, pokušaj da se poljubimo i pomirimo bio je prekinut. 30. studenog 2022., u noći naše godišnjice braka, četvero ljudi je došlo u našu hotelsku sobu i odvelo Elijaha. Jedan od četvorice muškaraca koji su ga odveli rekao mi je da ih je angažirala Elijahova majka - izjavila je Mariangela King.

- Trenutno nisam svjesna je li moj suprug dobro niti gdje se nalazi. Jako sam zabrinuta za njega - dodala je King u izjavi četiri dana kasnije. Iako su podneseni još u prosincu 2022., sudski dokumenti u javnost su isplivali tek ovaj tjedan.

Inače, Elijah je mlađi sin glazbenice Cher, a s 36-godišnjom Marieangelom, čije je umjetničko ime Queenie u rock bendu KING, vjenčao se 2013. i nemaju djece. Ranije je već priznao da se počeo drogirati kad mu je bilo 11 godina, te da je vodio dugu bitku s ovisnošću o heroinu. Glazbenica se o svemu još uvijek nije javno oglasila. 

VIDEO Nikolina Pišek doživjela pravu dramu na cesti: 'Vikala je na mene pa mi ostavila poruku'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije