Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad emotivniji izbor

Okrunjena je nova Miss svijeta, a bivša pobjednica zapjevala je za Ukrajinu i poslala snažnu poruku solidarnosti

Foto: Profimedia/Youtube Screenshot
1/6
17.03.2022.
u 16:31

Poljakinja Karolina Bjelavska okrunjenja je u glavom gradu Puerto Rica, San Juanu kao sedamdeseta Miss svijeta. Organizatori i natjecateljice poslali su snažnu podršku Ukrajini te su za vrijeme prijenosa uživo zapalili svijeće u znak solidarnosti.

Poljakinja Karolina Bjelavska okrunjenja je u glavom gradu Puerto Rica, San Juanu kao sedamdeseta Miss svijeta tri mjeseca nakon predviđenog datuma koji je promijenjen zbog pandemije koronavirusa. Organizatori i natjecateljice poslali su snažnu podršku Ukrajini te su za vrijeme prijenosa uživo zapalili svijeće u znak solidarnosti. 

Uz uobičajene nastupe i glasanje žirija, pobjednica natjecanja Toni- Ann Singh zapjevala je pjesmu Celine Dion i Andrea Bocellija ''The Prayer'' dok su natjecateljice iza nje u rukama držale svijeće. Na velikom ekranu pojavile su se riječi ''molitva za mir'', a na Twitter profilu organizacije objavljeno je kako su ovim nastupom htjeli podržati Ukrajinu i moliti za mir. Organizatori su otkrili kako je zapaljeno gotovo 7 tisuća svijeća, a izbor je emitiran u preko 100 država diljem svijeta. 

-Moramo učiniti barem nešto, iako se ne čini dovoljno upaliti jednu svijeću, ako to napravi cijeli svijet, možemo napraviti promjenu- napisala je direktorica svjetskog izbora Julia Morley te pozvala sve da zajedno budu svijetlo koje će poslati podršku Ukrajini.

Nešto ranije, na društvenim mrežama podijelili su i snimku Miss Ukrajine iz 2016. godine, Oleksandre Kučerenko koja je molila sve zemlje da podrže Ukrajinu, zatvore nebo iznad zemlje i spase svijet o nuklearne katastrofe te je dodala kao je ''njihov mir, naš mir''.

Miss Ukrajine nije se kvalificirala u finale natjecanja, a iz organizacije su potvrdili da se ona trenutno nalazi u Kijevu.

Natjecanje se trebalo održati još u prosincu 2021. godine, no odgođeno je nekoliko puta zbog pandemije koronavirusa nakon što je čak 27 natjecateljica dobilo pozitivan test.

VIDEO Podcast Inkubator nominiran za Večernjakovu ružu: "Vrijeme je za digitalnu Ružu"


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije