Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'najljepše ikad'

Nina Violić proslavila 50. rođendan, oduševila ju poruka koja joj je stigla u inbox: 'Na mojim ste rukama ugledali svijet'

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/10
17.03.2022.
u 12:46

Glumici Nini Violić rođendan je čestitala primalja koja ju je prva primila u ruke, a njezinu poruku glumica je podijelila sa svojim pratiteljima.

Glumica Nina Violić jučer je proslavila jubilarni 50. rođendan, a u moru čestitki koje su pristigle na njezinu adresu bila je i jedna koja ju je posebno oduševila. Naime, Nini se putem društvenih mreža javila primalja koja ju je prva primila u ruke, a njezinu poruku glumica je podijelila sa svojim pratiteljima.

„Draga Nina, otkrivši preko Facebooka da je danas vaš rođendan i to jubilarni ne mogu da se ne javim. Od sveg srca čestitam s najboljim i najljepšim željama za vašu budućnost! Javljam se jer se i ja osjećam ugodno prateći vas 'iz daljine' budući ste na mojim rukama u riječkom rodilištu ugledala svijet / upoznale smo se jednom prilikom u riječkom kazalištu“, poručila joj je Branka Radišić. "Najljepše ikad", poručila je tek kratko oduševljena Nina.

Foto: Instagram

Inače, glumica već tri godine uživa u ljubavi s kolegom Filipom Šovagovićem. Njihovi poznanici i prijatelji na početku nisu vjerovali nagađanjima kako je par zajedno i tvrdili su da su karakterno previše različiti da bi bili skupa, ali u njihovu slučaju pokazalo se opet kako se različitosti privlače. Nina i Filip u skladnoj su vezi već godinama, a kako izgleda njihova ljubav unutar četiri zida Nina je svojedobno pokazala u videu u kojem joj je Filip zašio gumb na ružičastom kaputu.

– Evo ljubavi, gotovo ti je, možeš ići na priredbu – rekao je Šovagović na kraju videa. Na početku nisu pričali o svojoj romansi, ali Nina je u jednom intervjuu za Večernji list ipak rekla kako su imali dogovor da o svojoj vezi ne pričaju u javnosti, ali Filip je prekršio taj dogovor.

– Bili smo se dogovorili da nećemo govoriti u javnosti o našoj vezi i na taj način smo se sačuvali dvije godine, onda me zeznuo jer je pred premijeru svoje predstave “Zagreb 2020.” dao intervju u kojem je sve izblebetao i onda se sprdao govoreći da je njegov intervju čitaniji od mog. Ali to je možda novo normalno da frajeri pričaju o ljubavi, a frajerice o poslu – rekla nam je tada Nina.

VIDEO Ivana Pezo Moskaljov: "Jako mi laska nominacija za Večernjakovu ružu"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije